Новото мощно и силно заразно парче на Ангел и Моисей ексклузивно в TeenProblem

2012-12-19 14:24:00
Новото мощно и силно заразно парче на Ангел и Моисей ексклузивно в TeenProblem
Снимка: Facebook

Симпатягите Ангeл и Моисей направиха запомнящо се участие в предаването “X Factor” и силен дебют с песента „Кой ден станахме?“. След една успешна година, певците имат намерение отново да са сред най-пусканите изпълнители в клубовете, както и да ги разклатят здраво с новия си мощен и силно заразен трак.

 

Новото им парче се казва „POWE4E” и е истински манифест на пристрастените към добрия звук и доброто прекарване на party people. Искате ли да чуете песента? Цъкнете тук:

 

„За една година имахме възможността да обиколим страната и да се срещнем отблизо с много голяма част от хората, които наистина знаят как да се забавляват и го правят със стил. Отделни случки, ситуации и обстоятелства се натрупваха във времето, докато в един момент всички тези неща не се облякоха в музика. Посланието „Елате повече!” е насочено към хората, които продължават да се носят на гребена на вълната на новата българска музика”, сподели Ангел.

 

„Ние се радваме, когато хората оценяват българската музика и си представяме как те стават все повече и повече. Армия от парти хора. Тази година беше много силна за нас. Запознахме се с много свежи лица, красиви и усмихнати. Не просто хора, които умеят да се забавляват, а такива, които гледат на живота по този отворен и ведър начин. Живеещи с музиката хора. Това парче е за тях”, коментира Моисей.

 

Песента „POWE4E” е резултат от комбинацията на идеите на един нов екип от свежи музиканти, който Ангел и Моисей формират около себе си.

 

Композитор на „POWE4E” е Борислав Велчев – мулти-талант, изучава специалност саксофон в Музикалната Академия, свири на саксофон, тромпет и пиано. Създател е на група Funky Miracles. Заедно с Моисей двамата създават композицията и идейната основа на парчето.

 

Аранжиментът и мощният клубен бийт са дело на Васко Иванов. Васко впечатли публика и жури в България търси талант, с умението си да импровизира и да композира песни в движение само с глас и луп машина. Той има зад гърба си много завършени проекти и сериозен опит в студийната работа за една от големите световни продуцентски къщи. Васко е и автор на музиката, специално създадена за грандиозното светлинно и пиротехническо шоу, придружаващо откриването на най-високия небостъргач в света – Бурдж Халифа в Дубай.

 

Текстът е резултат от диалог между Ангел, Моисей, Боби и техният приятел Гопето.

 

„Гопето е човек с много голямо сърце, склонен към фрийстайл и импровизации. С него работим заедно още по текста на „Черно Море”, след това и по „Кой Ден Станахме?”. Той е основателят на една много яка група - фънки бандата RTF”, заяви Ангел.

 

Клипът към песента е истински екшън филм, в който главните герои Ангел, Моисей, Боби и Васко превземат по доста забавен начин едно скучно частно парти, за да го превърнат в най-щурото място за купон. Все повече и повече техни приятели се присъединяват към веселбата, докато реалност и фикция не се смесват напълно. Видеото е заснето във вече наложилото се като ултимативното арт пространство в София – Фабрика 126. Режисьор и оператор е Павлин Иванов – Bash Motion.

 

„Баш е човекът, който усети парчето и нас по най-добрия начин. Той пое идеите ни за видеото и ги превърна точно в това, което си представяхме. В същото време добави нещото от себе си, което завършва цялата картина. Неговият специфичен стил на снимане и режисура ни допада много и се връзва идейно с целия ни проект. Най-хубавото беше атмосферата по време на снимките. Мир и спокойствие, пълно разбирателство, не усещахме, че вършим някаква работа, а по-скоро пълно удоволствие от правенето на това, което обичаме”, разказва Ангел.

 

Стайлингът на Ангел и Моисей е в основата си техния личен подход към модерната визия, добила завършен вид след ценните напътствия на Недислав от Voice Of Boys. Главните герои в клипа са облечени със сиучери с надпис Keep Calm and listen to Angel & Moisey.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия