"Златна клетка" - сага за устрема към успеха, белязан от блясък и страдание

2012-12-12 09:37:00
Снимка: изд. Ера

Родена и отраснала в лукс, Дейзи е любимка на баща си и бъдеща наследница на бляскава хотелиерска империя. Но скандална тайна изплува от дебрите на миналото и тя е прогонена от семейството.

Изправена пред предизвикателството да докаже себе си в жестокия и безмилостен свят на бизнеса, Дейзи поставя ново начало на живота си. Променя името си, външността си и прекратява всичките си връзки с досегашното си обкръжение. Тя започва своята кариера от най-ниското стъпало в хотелиерския бранш с единствената цел да покаже на баща си колко е сгрешил.

 

 

В другия край на Лондон, в квартала на непривилегированите, Шанел е принудена да споделя бедността и мизерията с майка си. Единствената светлинка в безрадостния й живот е любовта й към танците.

Но мечтата за училище по танци е непостижима за Шанел. Отчаяна от перспективата да последва тъжната участ на майка си, тя е готова да използва всички възможни средства, за да получи по-добро бъдеще.

 

Дейзи и Шанел – две силни борбени жени, родени в един и същи ден. На пръв поглед това е единственото общо помежду им...

Но те не се страхуват да предизвикват съдбата. И когато пътищата им се пресичат, техният устрем е белязан от болка и от пламенна решителност да платят високата цена за мечтите си.

 

Пълен с блясък, алчност и неутолима жажда за успех, „Златна клетка” е драматичен и трогателен разказ за страданието и изкуплението. За лечебната сила на любовта и семейството.

 

За авторката: Лулу Тейлър е завършила Оксфорд и е живяла на различни места по целия свят. В момента тя е щастливо омъжена и живее в Лондон. Романите й изобразяват проникновено и увлекателно живота на висшите прослойки. На български език е издаден първият й роман „Нежна империя”.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия