София се готви за уникално Drum&Bass парти

2012-10-26 16:02:00
София се готви за уникално Drum&Bass парти

22.00 часа този петък столичния клуб Mixtape5 ще отвори врати за най-екстремното парти състояло се някога не само у нас, а и в региона.

 

В 22.30 часа мощен Drum&Bass старт на купона ще даде DJ CRASH, известен не само с убийствените си миксове, а и като един от най-влиятелните и технични диджей.

 

Час и 15 минути по-късно ще започне представянето на албума „Beat The Drum Hard” на холандската мелница от Ротердам SINISTER SOULS. Размазващия микс от hard Drum’n Bass, Dark Dubstep изпълнен с Industrial Hardcore е част от европейското турне, стартирало съвсем скоро.

 

 

Титаничният LIMEWAX vs THRASHER: B2B - 4 deck set ще започне точно в 01.15 часа. Холандските машини ще ни представят специално за нашите фенове подготвено почти два часа и половина уникално екстремно шоу.

 

В 03.30 часа следва OGONEK vs. INSULT, като за първи път един от най-добрите БГ диджеи ще застане срещу един от най-добрите нови БГ проекти в B2B сблъсък!

 

Експлозивна смес от Minimal и Industrial Hardcore замесени с Natural, Hard и Crossbreed Drum&Bass. Купонът ще приключи в 05.30 сутринта.

 

Петима от закупилите си билети за събитието ще имат шанса да си тръгнат със специален подарък - размазващия „10 Years of PRSPCT MADNESS” Mix CD, разиграни на томбола със събраните на входа контроли от билетите. Печелившите номера на билети ще бъдат обявени в 23.40 часа.

 

В момента и в деня на събитието до 19.00 часа билетите ще са на цена от 20 лева. На входа ще се продават по 25 лева. Местата са ограничени и ще се разпространяват ексклузивно в системата на EVENTIM.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
MaGuSs
преди 11 години

само в София ли е :(

Dagichka
преди 11 години

евалата за статията, ще е лудница!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия