Майли Сайръс предизвика фурор с появата си в „Двама мъже и половина”

2012-10-21 20:00:00
Майли Сайръс предизвика фурор с появата си в „Двама мъже и половина”
Снимка: Reuters

Американската певица и актриса Майли Сайръс предизвика истински фурор с епизодичната си поява в комедийния сериал „Двама мъже и половина”, съобщава Contactmusic.

 

Тийн звездата превърна четвъртия епизод от новия сезон на популярния ситком в най-гледания до момента. Статистиката на Neilson сочи, че в четвъртък вечерта (18 октомври) телевизия CBS е била гледана от 13,6 млн. зрители.

 

 

Само за сравнение – предният епизод на „Двама мъже и половина” успя да събере пред малкия екран далеч по-скромните 11,35 млн. души. Това означава, че рейтингът на сериала е нараснал с впечатляващите 14%.

 

В епизода “You Know What The Lollipop Is For” Майли Сайръс изигра ролята на Миси – дъщерята на стар приятел на Уолдън Шмид (Аштън Къчър), която не спира да бърбори. Въпреки първоначалните очаквания, че героинята на тийн звездата ще завърже любовна афера с Уолдън, тя в крайна сметка попадна в обятията на Джейк Харпър (Ангъс Ти Джоунс).

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DarthLord
преди 11 години

Току-що гледах епизода и Майли се справи много добре, според мене. Тва,че си е остригала главата и че пуши, не означава че не е добра актриса или певица.. :)

yakuza_
преди 11 години

знаят как да превърнат един сериал в гей, добре че спрях да го гледам още миналия сезон

Dark_Vampire23
преди 11 години

ужс СТАНА кат плашило

ccdesigns
преди 11 години

и Джейк е намазал :D

koshtramba
преди 11 години

Тази става все по-плашеща.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия