"Rolling Stones" тръгват на мини турне

2012-10-16 10:10:00
Снимка: Reuters

Тази година легендарната група „Rolling Stones” навърши половин век. Музикантите официално обявиха, че по случай празника ще върнат на сцената с цели четири концерта в САЩ и Великобритания, предаде Асошиейтед прес.

 

Феновете ще имат възможността да чуят на живо едни от най-големите хитове на групата на 25 и 29 ноември в Лондон и на 13 и 15 декември в Нюарк, близо до Ню Йорк.

 

 

„Rolling Stones“ не са пели заедно от цели 5 години. Тези четири концерта ще бъдат кулминацията на честването на 50-годишнината от основаването на групата. Всички техни верни фенове ще имат възможността да чуят, както най-известните им хитове, така и няколко изненади от най-новия им албум „GRRR!“, който ще излезе на музикалния пазар през ноември.

 

Легендарната група “Rolling Stones” са продали над 200 000 000 албума с хитове като “You Can`t Always Get What You Want”, “Street Fighting Man” и „(I Can`t Get No)Satisfaction“. В последните няколко години обаче голяма част от приходите им идват от турнета. Предишното им световно турне, което се проведе от 2005 до 2007 година, им донесе приходи на стойност над 500 000 000 щатски долара.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия