Виж какви са капризите на Red Hot Chili Peppers

2012-08-30 15:21:00
Виж какви са капризите на Red Hot Chili Peppers
Снимка: Reuters

На 1 септември (събота) Red Hot Chili Peppers ще изнесат грандиозен концерт в зала Арена Армеец в София. За разлика от ексцентричната певица Lady GaGa, която прекара 4 дни в столицата ни, калифорнийците ще пристигнат в деня на концерта си и ще направят репетиция часове преди началото, съобщиха организаторите от „София Мюзик Ентерпрайсис“.

 

 

Едно от изискванията на музикантите е в менюто им да няма никакви животински продукти, а основно пресни плодове и зеленчуци. Също така калифорнийците искат специална зала за медитации точно зад сцената, която да бъде застлана с хубав дебел килим, който е удобен за йога и релаксация. Съблекалните трябва да са широки, да имат меки дивани (но да не са кожени), високи палмови дръвчета и малки масички. Някои от членовете на групата ще бъдат придружавани от своите семейства и поради тази причина в backstage-а ще има специални стаи за тях.

 

В 16 часа “Q-Check” ще започне да подгрява публиката пред зала Арена Армеец. Два часа по-късно вратите ще бъдат отворени, към 20 часа на сцената ще се качи втората подгряваща група – британската банда A.A.A.K.

 

Организаторите съветват хората да отидат по-рано пред залата, защото се очаква трафикът да бъде силно затруднен. В района ще бъдат допускани само автомобили, които са се насочили към паркинга на Арена Армеец.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SweetySmallDevil
преди 11 години

дупета :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия