Нищо подобно фест 2012 - ТИ трябва да бъдеш там !

2012-08-09 12:59:00
Нищо подобно фест 2012 - ТИ трябва да бъдеш там !

На 25 август (събота) ще се проведе третото музикално лято на гр. Стрелча. Нека започнем с хубавите новини – входът е свободен, къмпингът е безплатен, цените на бара са „нашенски“ и за настроението ни ще се грижат седем групи и двама DJ.

 

Имате уникалната възможност да се забавлявате под открито небе със S!ckflag, Iliana&Rosenquarzexpress, BlakanHED, Lapsus Linguae, Robinson Cruzified, BritSpotting DJ Team и DJ-Altais.

 

Нищо подобно фест дава възможност на оригинални изпълнители да съберат своите фенове и да докажат, че не само комерсиалните неща са харесвани и търсени. Именно поради тази причина събитието е напълно безплатно, за да се запази свободния дух.

 

По идея на фенове и артисти има дарителска кампания, която има за цел да осигури по-добри условия и по-голям мащаб на събитието през 2013 година.

 

Лятно време повечето музикални събития се провеждат по морето, но Нищо подобно фест е една наистина добра алтернатива. Живописното градче се намира на 140 километра от София, на 62 километра от Пловдив и на 12 километра от Панагюрище.

 

Нищо подобно фест 2012 ще започне в 19 часа на 25 август (събота) и ще продължи до сутринта.

 

Още информация и насоки как да стигнете до музикалното събитие тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия