Spirit of Burgas 2012 - вижте какво се случи, както и горещи снимки на звездите

2012-08-07 16:53:00
Spirit of Burgas 2012 - вижте какво се случи, както и горещи снимки на звездите
Снимка: SpiritofBurgas.com

Изминалия уикенд бе най-музикалния за 2012 година. Над 30 000 почитатели на музиката се забавляваха под звуците на любимите си изпълнители и DJ на Централния плаж в Бургас.

 

Първият ден от фестивала бе посветен на хип-хоп феновете. Tinie Thempah изпя едни от най-големите си хитове, като преди това бе подгрят от сексапилната певица Ms. Dynamite. Tinie Thempah определено направи невероятно шоу и остави незабравими спомени у многобройните си фенове. Busta Rhymes също събра доста фенове, но се появи с огромно закъснение на сцената.

 

Снимка: Dnes.bg

 

Група Остава успя да събере доста фенове пред сцената на Rock Arena. Свилен истински се изкефи на многобройните си почитатели и се раздаде напълно.

 

Снимка: Dnes.bg

 

Помните ли песента „Луди жаби“ на група Джанго Зе? Сигурно доста от тях знаят само това тяхно парче, но е факт, че те имат още, както и че все още се харесват на хората. Пред сцената „На тъмно“ се събраха доста почитатели на групата, които с кеф пееха редом с Мимо.

 

Снимка: Teenproblem.net

 

Busta Rhymes разочарова част от почитателите си, защото закъсня с повече от 30 минути. След това повечето от тях забравиха за случилото се, припявайки си любимите си парчета. На една от песните рапърът реши демонстративно да запали трева на сцената, но въпреки нарушението на закона, никой от полицаите не си позволи на го арестува. Явно за звездите правилата не важат ...

 

Снимка: Dnes.bg

 

Светльо & The Legends също се радваха на голям интерес. Кандидатът за президент на България пя пред своите верни почитатели, които предпочетоха да слушат него, вместо Ъпсурт, които се изявяваха по същото време на сцената „На тъмно.“

 

Снимка: Dnes.bg

 

Рапърите направиха невероятно шоу. Мястото пред сцената не стигна за тях и доста от феновете им седяха отстрани . Въпреки тясното пространство, всички се забавляваха и рапираха заедно със своите любимци. Ъпсурт представиха новата си песен „Бела жига“, която определено ще стане хит и ще се върти постоянно по радиата и музикалните канали поне до края на есента.

 

DJ Armin van Buuren показа каква е причината години наред да бъде DJ №1 в света. Той се качи на сцената в 02.00 часа и забавляваше почитателите си до 06.30 часа сутринта. Когато слънцето започна да се показва на хоризонта, той пусна тематична песен и посрещна изгрева в компанията на своите верни фенове. И тази година Armin van Buuren издигна високо българското знаме и отдалеч си личеше, че наистина се е забавлявал цяла нощ. Малко преди да слезе от пулта, той раздаде няколко автографа на знамена и тениски, хвърлени от публиката.

 

Снимка: Teenproblem.net

 

Вторият ден от фестивала бе важен за всички фенове на невероятната група The Prodigy. Над 25 000 души бяха дошли, за да видят любимците си от близо и да куфеят заедно с тях. Няма спор, групата наистина успя да вдигне настроението и да направи грандиозно шоу. Въпреки че са истински звезди, The Prodigy не си позволиха да закъснеят, както направи Busta Rhymes и се появиха няколко минути след обявеното начало в 23 часа.

 

Снимка: Dnes.bg


Веселяците от Ogi23 забавляваха феновете си преди залез слънце на сцената „На тъмно“. Сигурно ги помните от концерта на Teenproblem.net, който се проведе май месец 2011 година?

 

Снимка: Dnes.bg

 

SUM41 успяха да припомнят детството на доста от младежите в публиката. Преди да се качат на сцената групата се срещна с 12 свои верни почитатели. След това се раздадоха докрай и нажежиха максимално атмосферата.

 

Снимка: Dnes.bg


Интересен е фактът, че R`n`B Records и Sniper Records пяха рамо до рамо на една сцена. Не си личеше да има напрежение помежду им, напротив. Рапърите си прекарваха страхотно, феновете им също. Всеки от нас помни времената, когато двата лагера открито се мразеха и плюеха. Shamara (a.k.a Big Sha) призна, че преди е ненавиждал DJ Станчо, но музиката е по-силна от всичко.

 

Снимка: Teenproblem.net

 

Феновете на бийт бокса не бяха пренебрегнати. Специално за тяхното настроение се погрижи шампионът Skiller, който бе на сцената в продължение на половин час.

 

Снимка: Dnes.bg


В неделя бе последния ден на Spirit of Burgas. Първи на основната сцена се качиха Уикеда. Помните песента им „Боби“, която бе безспорен хит преди години, нали?

 

Chase & Status представиха доста нови парчета пред българските си почитатели. Публиката беше многобройна и се веселеше, но остана недоволна от факта, че сетът им бе по-кратък от предвиденото в програмата.

 

Снимка: Dnes.bg

 

Гвоздеят на програма в неделя определено бяха KoЯn. Фронтменът на бандата се раздаде максимално и остана доволен от шоуто и многобройните си български почитатели, които пееха заедно с него. Барабанистът Рей Лузиър показа какво е да си добър в това, което правиш. Малко преди KoЯn да слязат от сцената, той направи невероятно шоу.

 

Снимка: Dnes.bg

 

Кметът на Бургас има намерение догодина Solar Dance Arena и останалите сцени да не бъдат разделени, както и да има допълнителни атракции извън рамките на фестивала.

 

Снимки от Spirit of Burgas 2012 вижте тук:

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
FunkyPie
преди 12 години

sum41,ogi21 и джанго зе си струваха отиването ;) жал ми е че не отидох смециално за sum,казаха ми че е било сцепващо

BrainlessROCKBABY
преди 12 години

не пускаха под 18 на Солар :/


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия