Благотворителен фестивал „Играй живота” - за детство без насилие

2012-06-04 15:39:00
Благотворителен фестивал  „Играй живота” - за детство без насилие
Снимка: Фондация „Цветан Цанов“

Благотворителен фестивал „Играй живота”, организиран от фондация „Цветан Цанов”- за детство без насилие

 

На 9 юни 2012г., пред паметника на Съветската армия, от 11:00 до 22:00ч. фондация „Цветан Цанов” организира благотворителен фестивал под надслов „Играй живота”, за детство без насилие.

 

Фондация „Цветан Цанов” е създадена в името на дванадесетгодишния Цветан, убит на 23.08.2011г. от шестнадесетгодишен негов познат. Родителите на Цветан основават фондацията, за да подпомогнат намаляването на агресията и насилието между децата в България. Дейността на фондацията е насочена към ранно откриване на деца с повишен риск от извършване на насилие и съответно работа с тях. Една от целите е изграждането на верига от центрове, в които различни специалисти да работят с агресивни младежи, с деца които имат трудности да открият пътя си за реализация и сили да споделят проблемите си. Идеята е да се открият качествата им и да им се покажат възможности за бъдещето им.

 

Събитието се провежда с подкрепата на Столична община и има за цел да привлече вниманието на обществеността и най-вече на децата и тийнейджърите, като ги провокира да бъдат отговорни към собствения си живот и този на своите връстници.

 

В рамките на фестивала ще има официално откриване, ще се проведат серия от състезания и демонстрации в различни дисциплини от X-спортовете и голям концерт с участието на едни от най-добрите български групи и изпълнители, които застават зад каузата.

 

Програмата на фестивала включва:

 

11:00 ч. - Официално откриване

11:15 - 17:00 ч. – Спортни демонстрации и състезания

За целта Kool Events са поканили да вземат участие най - добрите атлети в България

11:15 - 12:00 - свободно каране

12:00 - 12:30 - демонстрации на колички с радио управление

12:30 - 14:00 - Skateboard Best Trick contest

14:00 - 14:30 – BMX Demo

14:30 - 15:15 - Inline Pro Demo - отборът на Team Disaster

15:45 - 17:00 - Breakedance B-boy Battle - Unify Team

 

За музикалното оформление ще се погрижат Dj Donna D (Uk) и Dj Калата от Unify. Водещи - Стоян (Kool Events), Шута (Kool Events), Sam The Man (Unify). Награди в различните дисциплини са осигурени с любезното съдействие на Blokshop, Boardshop, Virus skateboards, Cleckshop.com. С подкрепата на Теам Disaster, skatebg.com, Unify.

 

17.00 - 22.00 ч.- Концерт

 

Със специалното участие на : D2, Мария Илиева, Last Hope, Лора Караджова, ЛиЛана, SkilleR, GoodSlav, Gravity Co, PIRAHNA, Део (водещ).

 

Вярваме, че животът на децата ни не ви е безразличен и бихте подкрепили фондацията и каузата й! Благодарим Ви за вниманието!

 

За повече информация: www.tzvetantzanov.com

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия