Бионсе ще озвучава анимация

2012-06-02 15:05:00
Бионсе ще озвучава анимация
Снимка: reuters.com

Американската поп звезда Бионсе ще озвучава най-новата анимация на създателите на „Ледена епоха” и „Рио”, съобщава “Huffington Post”.

 

Сред останалите дубльори, които ще се включат в озвучаването на предстоящото анимационно филмче “Epic”, са един куп знаменитости - ирландският секссимвол Колин Фарел, младата звезда от „Игри на глада” Джош Хътчерсън, красавицата от „Клетниците” Аманда Сийфрид, рапърът Pitbull, вокалистът на “Aerosmith” Стивън Тайлър, звездата от “Jackass” Джони Ноксвил и комедийният актьор Джейсън Судейкис.

 

 

Все още липсва по-подробна информация за анимацията. Знае се обаче, че тя ще се появи на големия екран на 24 май следващата година и че ще бъде в 3D формат. Историята в “Epic” ще се върти около тийнейджърка, която по магически начин попада в тайнствена вселена, където й се налага да обедини усилията си с един куп колоритни персонажи, за да успеят всички заедно да спасят света.  

 

Това е първият филмов проект, в който ще участва Бионсе след раждането на дъщеричката си Блу Айви Картър през януари. Неотдавна поп звездата се завърна и на музикалната сцена с участие на откриването на казино “Revel” в Атлантик Сити, Ню Джърси. Освен това в близко бъдеще се очаква Бионсе да се снима в римейк на филма “A Star Is Born”, който ще бъде режисиран от Клин Истууд.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
michel1
преди 12 години

Супер! Дано един ден и аз да стана музикална или кино звезда!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия