Лейди Гага отмени концерт заради смъртни заплахи

2012-05-29 21:09:00
Лейди Гага отмени концерт заради смъртни заплахи
Снимка: reuters.com

Американската поп звезда Лейди Гага отмени концерта си в индонезийската столица Джакарта заради смъртни заплахи от местна екстремистка група, съобщава “Billboard”.

 

Ексцентричната изпълнителка трябваше да изнесе своето музикално шоу в Джакарта на 3 юни. Това обаче няма да се случи поради сериозните опасения за сигурността й.

 

Религиозна мюсюлманска група подчерта, че присъствието на Гага в Индонезия е нежелано и вероятно ще доведе до тежки последици. Екстремистите се заканиха на певицата заради провокативното й облекло, което според тях „покварва младежта”.

 

 

 

Всички фенове на 26-годишната звезда ще получат от организаторите на проваления й концерт пълната сума на заплатените от тях билети. Въпреки това обаче те, напълно разбираемо, са изключително недоволни от факта, че няма да успеят да видят на живо любимката си.

 

“Born This Way Ball” е третото световно турне на Лейди Гага. То промотира най-новия й албум “Born This Way”. Първият концерт от турнето се състоя на 27 април в столицата на Южна Корея – Сеул.

 

За радост на многобройните фенове на изпълнителката у нас, тя ще изнесе първия от концертите си на територията на Европа именно в родната ни България. Шоуто ще се състои на 14 август на Националния стадион „Васил Левски” в София.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
lrsolution
преди 12 години

nikoga ne sm q haresvala i nqma da q hareswam super mi e protiwna i izcqlo ne odobrqwam nachina i na oblichane i taka natatuk ....

KumchoValcho
преди 12 години

Не точно. По-скоро не само заради това, самото правителство й забрани концерта


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия