Отново не сме на финал

2012-05-25 20:22:00
Отново не сме на финал
Снимка: reuters.com

За пореден път страната ни не успя да се класира за големия финал на песенния конкурс „Евровизия”.

 

Въпреки вчерашното си прекрасно изпълнение на сцената в азербайджанската столица Баку, ромската перла Софи Маринова не успя да впечатли европейските зрители с песента си “Love Unlimited” и не продължи напред в състезанието.

 

 

На финала на „Евровизия 2012”, който ще се състои утре вечерта, ще се състезават десетте финалисти от първия полуфинал – Албания, Гърция, Дания, Ирландия, Исландия, Кипър, Молдова, Румъния, Русия и Унгария; десетте финалисти от втория полуфинал – Босна и Херцеговина, Естония, Литва, Македония, Малта, Норвегия, Сърбия, Турция, Украйна и Швеция; и „Големите 5” – Великобритания, Германия, Испания, Италия и Франция

 

 

 

През предните четири години нито един от родните ни представители (Deep Zone Project и DJ Balthazar, Красимир Аврамов, Миро и Поли Генова) не успя да се класира на финала на песенния конкурс на Европа. Единствено през 2007 г. Елица Тодорова и Стоян Янкулов представиха достойно страната ни с песента си „Вода” и успяха да се доберат до престижното пето място на финала на „Евровизия”.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
siricki
преди 12 години

Проблемът беше в самото изпълнение. Не разбирам защо трябваше да се облича като *** с тая къса поличка и тези ботушки и да се кълчи все едно е в селската чалготека. Ако погледнем всички други изпълнители всички до един се бяха облекли подобаващо с костюми, дълги вечерни рокли или нещо подобно имаха си хореография ,с една дума хващаха окото. Нашата единствена от всички изпълните ли абсолютно сама на сцената на денс песна, движейки се хоатично. Иначе изпя песната страхотно, невероятен глас един от най-добрите на Евровизия

susamKa15
преди 12 години

peace94 Напротив!Песента е супер!И както каза Your.Passion всичко е нагласено за това не се класирахме.

nellllllly
преди 12 години

Въпросът е, че няма достатъчно българи - чужднеци, които да гласуват....дори и да има, те казват: Абе...зарежи ...все някои ще гласува,но не е така!!!

QuestionTheENIGMA
преди 12 години

боли ме фара , чудо голя Шитгария да се прочуе някъде с такива образи.

Lucho
преди 12 години

Докато в България всички футболни, песенни (и не само) конкурси са на принципа на "мой човек" системата няма да видим нито българската песен на евровизия, нито националния да изиграе един мач като хората, нито който и да е наш отбор от А група в Лига Европа. Това е тъпата действителност и докато не се промени нещо всяка година ще е така!

peace94
преди 12 години

Добре, не мога да разбера кво има да се възмущавате, песента е мега ***

Wax
преди 12 години

Може би не са я пуснали, защото е ***.

RefLeX7
преди 12 години

И защо само от бг не можеше да се гласува

Your.Passion
преди 12 години

Разбрахме всички ,че ВСИЧКО е наместено ..

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия