Вижте номинациите за филмовите награди на MTV

2012-05-02 10:23:00
Вижте номинациите за филмовите награди на MTV
Снимка: Reuters

На 3 юни (неделя) в „Гибсън амфитиатър“ в Лос Анджелис ще се състои 21-та годишна церемония по връчването на филмовите награди на MTV.

 

„Шаферки“ и „Игрите на глада“ са филмите, които получиха най-много номинации за филмовите награди на MTV, съобщи Асошиейтед прес.

 

В категорията „Най-добър филм“ за почетното първо място ще се състезават както горепосочените филми, така и „Здрач: Зазоряване Част 1“, „Хари Потър и Даровете на смъртта, Част 2“ и „Южнячки“.

 

 

За почетното първо място в категорията „Най-добър актьор“ ще се съревновават Джоузеф Гордън-Левит („50 на 50“), Даниел Радклиф („Хари Потър и Даровете на смъртта, част 2“), Райън Гослинг („Живот на скорост“), Чанинг Тейтъм („Сватбен обет“) и Джош Хътчерсън („Игрите на глада“).

 

В категорията „Най-добра актриса“ са номинирани Ема Уотсън („Хари Потър и Даровете на смъртта, част 2“), Руни Мара („Мъжете, които мразеха жените“), Ема Стоун („Оглупели от любов“), Кристън Уиг („Шаферки“) и Дженифър Лорънс („Игрите на глада“).

 

В категорията за актьорско изпълнение, което е осъществило пробив, са номинирани Мелиса Маккартни („Шаферки“), Шейлин Удли („Потомците“), Ел Фанинг („Супер 8“), Руни Мара („Мъжете, които мразеха жените“) и Лиъм Хемсуърт („Игрите на глада“).

 

Номинираните актьори в категорията „Най-добра целувка“ са Дженифър Лорънс и Джош Хътчерсън („Игрите на глада“), Чанинг Тейтъм и Рейчъл Макадамс („Сватбен обет“), Рупърт Грийн и Ема Уотсън („Хари Потър и Даровете на смъртта, част 2“), Робърт Патинсън и Кристен Стюарт („Здрач: Зазоряване, част 2“) и Райън Гослинг и Ема Уотсън („Оглупели от любов“).

 

Ще бъдат раздадени награди за най-добър сценичен бой, за най-добра музика, за злодей и за още други нови категории.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DarthLord
преди 12 години

Твърдо съм зад Хари Потър! Дано си спечели всички награди, в които е номиниран! Заслужава го!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия