Поли Генова ще става принцеса

2012-04-27 12:17:00
Поли Генова ще става принцеса
Снимка: Булфото

Ексцентричната певица Поли Генова ще бъде принцеса в най-новия български мюзикъл - „Аладин“. Другите главни роли ще се изпълняват от Дони и Ненчо, които ще се превъплътят съответно в Злият магьосник и Аладин. Постановката е дело на Надя Асенова и ще бъде представена през идния сезон в Музикалния театър.

 

Създаването на мюзикъла е сбъдната мечта на композитора Марио Балтаджиев. В модерната интерпретация на приказката от „1001 нощи“ духът ще бъде не просто слуга, а метафора на човешкия дух. Аладин ще разчита както на могъществото на добрия дух, така и на силата в себе си.

 

 

Идеята е да се направи аудиовизуално шоу и да се дадат мотивиращи послания на публиката. Според Марио Балтаджиев тази история ще успее да докосне всички зрители, без значение тяхната възраст.

 

Поли Генова ще изиграе ролята на любимата на Аладин, като в мюзикъла ще участват и едни от най-известните български поп и рок изпълнители. Песните към „Аладин“ ще бъдат пуснати в ефир, за да бъдат чути от максимален брой хора. Ще има всякакви парчета – от балади от бийтбокс интерпретации.

 

(БТА)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Je7
преди 12 години

ексцентрична? иха

rkec
преди 12 години

АБЕ КАКВА Е ТАЯ КУКУЯВКА ИЗМИСЛЕНА ЛЕЗБИЙКА И Я БУТАТ ЛИ БУТАТ НАПРЕД ГЕЙОВЕТЕ МАНЕТЕ ТОВА ПЛАШИЛО ОТ ЕФИРА ВЕЧЕ ПРАТЕТЕ Я НА МАЙНАТА И


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия