Аштън Къчър влиза в ролята на Стив Джобс

2012-04-21 10:50:00
Аштън Къчър влиза в ролята на Стив Джобс
Снимка: reuters.com

Американският актьор Аштън Къчър, който замени Чарли Шийн в сериала „Двама мъже и половина”, ще влезе в ролята на покойния Стив Джобс в нов биографичен филм за живота му, пише screenrant.

 

Предстоящата лента, чието работно заглавие е “Jobs: Get Inspired”, ще бъде режисирана от Джошуа Стърн. Тя ще се фокусира върху живота на основателя на корпорацията “Apple” в периода между 1971 и 2000 г. Очаква се филмът да се появи на големия екран още тази година.

 

 

Главната роля в “Jobs: Get Inspired” ще бъде изиграна от холивудския секссимвол Аштън Къчър, който поразително много прилича на младия Стив Джобс. В актьорския състав се очаква да се включат и други известни в момента кинозвезди.

 

“Jobs: Get Inspired” не е единственият биографичен филм за основателя на “Apple”, който в близките 2-3 години ще се качи на големия екран. От известно време насам “Sony Pictures Entertainment” също работят върху лента, която ще разказва за живота на Стив Джобс. Тя ще се базира на биографичната книга, написана от Уолтър Айзъксън, която за кратко време се превърна в най-продаваната книга за 2011 година в Amazon.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
TheBobqk
преди 12 години

не мисля, че е най-подходящия

53downfall
преди 12 години

ц


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия