Американската тийн звезда Селена Гомес съвсем скоро ще посети България за снимките на нов филм с нейно участие, пише aceshowbiz.

 

Само преди два дни гаджето на Джъстин Бийбър качи в интернет видеоклип, в който споделя с многобройните си почитатели, че ще се снима в екшъна “The Getaway”, в който ще играе редом до актьора Итън Хоук. Споменавайки, че снимките ще се състоят в България, Гомес изглежда леко сконфузена, очевидно незнаеща къде се намира „онова място” (както го нарича), за което говори. 

 

 

Информацията около предстоящата лента е все още твърде оскъдна. Не е ясно, дали новият “The Getaway” ще е римейк на филма от 1972 г., носещ същото заглавие, или пък ще е нещо напълно различно.

 

Селена Гомес също така споделя, че преди да влезе в студиото, за да запише четвъртия си самостоятелен албум, възнамерява да участва в още една лента. Все още обаче не е сигурно каква ще бъде тя.

 

Съвсем наскоро тийнейджърката завърши работата си по филма „Промяна в плана”. В лентата участват още Джеймс Франко, Ванеса Хъджънс, Ашли Бенсън, Рейчъл Корин и Хедър Морис. Очаква се „Промяна в плана” да се появи на големия екран през следващата година.

 

Автор: Илиана