Селена Гомес идва в България! (+видео)

2012-04-09 19:19:00
Селена Гомес идва в България! (+видео)
Снимка: reuters.com

Американската тийн звезда Селена Гомес съвсем скоро ще посети България за снимките на нов филм с нейно участие, пише aceshowbiz.

 

Само преди два дни гаджето на Джъстин Бийбър качи в интернет видеоклип, в който споделя с многобройните си почитатели, че ще се снима в екшъна “The Getaway”, в който ще играе редом до актьора Итън Хоук. Споменавайки, че снимките ще се състоят в България, Гомес изглежда леко сконфузена, очевидно незнаеща къде се намира „онова място” (както го нарича), за което говори. 

 

 

Информацията около предстоящата лента е все още твърде оскъдна. Не е ясно, дали новият “The Getaway” ще е римейк на филма от 1972 г., носещ същото заглавие, или пък ще е нещо напълно различно.

 

Селена Гомес също така споделя, че преди да влезе в студиото, за да запише четвъртия си самостоятелен албум, възнамерява да участва в още една лента. Все още обаче не е сигурно каква ще бъде тя.

 

Съвсем наскоро тийнейджърката завърши работата си по филма „Промяна в плана”. В лентата участват още Джеймс Франко, Ванеса Хъджънс, Ашли Бенсън, Рейчъл Корин и Хедър Морис. Очаква се „Промяна в плана” да се появи на големия екран през следващата година.

 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Brook
преди 12 години

*** може би прекалено навътре да съм приела това изказване но какво да направя чувствителна съм хора всякакви но не си ме разбрала явно да забравим този гаф с България тя е звезда все пак трябва да си подбира думите и да внимава какво говори защото ще става големи недорозумения хората ще я разбират погрешно медиите ще и извъртват думите особено пък жълтата преса и ще попада в неудобни ситуации давам пример с Майли тя попадаше в доста нелепи ситуации заради дългия си език неправилно си подбираше изреченията изказваше се грубо това селена не го е правила никого но все пак мисълта ми е че трябва да си подбира думите занапред .Смисъл ако България беше голяма и силна страна и беше казала това изречение навярно стеше медията да направи от това новина и да си измисли сумати неверни неща от това невинно изказване нейно .И мисленето ми не е жалко единственото където се ръководих от това че ми стана непирятно малксо иил много е това което казах за това което казаа за българия за това че не е изрекла правилно името за това можеш да ме обвиниш но за другото ами вярно си е малко или много.А и малко е грубо да наричаш другите жалко надали ти си безгрешна или винаги си мислила правилно или разумно понякого хората казват неща ръководани от чувствата си макар че има хора които говоря за тези коментари които прочетох тук това изказване им дава просто повод да я обидят тъй като не я харесват но това е друга тема.

nellllllly
преди 12 години

преди 4 секунди00ОМГ! Колко сте жалки...... Аз просто нямам думи! Начинът, по който мислите е толкова ( с извинение ) ***, че просто....без коментар! Иначе не е фатално да каже за България онова място и к'во толкова се стягате! Все едно като някоя знаменитост каже нещо и вече се засегнали ... О, боже! Вие пък все едно знаете всяко кътче на планетата и извинете тя може да е поровила, а и първият път каза България правилно! Какво толкова! Аз се радвам, че идва, но това със сигурност няма да промени отношението ви към нея..... Няма значение! Просто исках да кажа да спрете да се правите на интересни и да вземете да помислите. че не около вас се върти земята. България е един миниатюрен къс от Земята и нали знаете, че малко чужденци знаят къде е това! Дано да разберете какво имах предвид и наистина да си помислите за следващите неща, които ще напишете тук! Просто си изказах мнението и се надявам да разберете какви изглеждате пред другите и какви всъщност сте! Благодаря за времето, което сте отделили да прочетете този коментар!

nellllllly
преди 12 години

ОМГ! Колко сте жалки...... Аз просто нямам думи! Начинът, по който мислите е толкова ( с извинение ) ***, че просто....без коментар! Иначе не е фатално да каже за България онова място и к'во толкова се стягате! Все едно като някоя знаменитост каже нещо и вече се засегнали ... О, боже! Вие пък все едно знаете всяко кътче на планетата и извинете тя може да е поровила, а и първият път каза България правилно! Какво толкова! Аз се радвам, че идва, но това съсъ сигурност няма да промени отношението ви към нея..... Няма значение! Просто исках да кажа да спрете да се правите на интересни и да вземете да мислите. че около вас се върти земята. България е един миниатюрен къс от Земята и нали знаете, че малко чужденци знаят къде е това! Дано да разберете какво имах предвид и наистина да си помислите за следващите неща, които ще напишете тук! Просто си изказах мнението и се надявам да разберете какви изглеждате пред другите и какви всъщност сте! Благодаря за времето, което сте отделили да прочетете този коментар!

Brook
преди 12 години

Селена е съпер и алекс ще ви кажа не е там въпроса че не знае къде се намира и прпочие не съм се засегнала от това и аз не знам всичко и бъркам щатите в америка въпроса не е в това въпросът е че можеше по друг начин да се изкаже а не да каже това място можеще да каже в тази държава или нещо от този софт.и казвам че като се готвят да отиват в държава която не знаят звездите или обикновените хора е желателно да поровят в интернет да намерят информация за дадената държава за да не станат подобни гафове това важи в пълна сила най-вече за звездите тъй като те са медийни личности и медиите много лесно могат да извъртят нещата че да изкарат думите и по доста по неприятен начин преди да говорят трябва да мислят това ми е мисъла аз вярвам че не е вложила лоша мисъл в това но има хора които доста лично го приемат нещата най-вече пък ние но като гледам за някой тук не са се засегнали а просто не харесвам селена и това е само повод за да започнат да я обиждат.Аз харесвам Селена и мисля че е доста сладка и талантлива но се изпусна което е човешко надявам се занапред да се подготвя по-добре преди да реши да говори нещо.А относно което каза как сще риегира на хората в държавата ами интересно ми е каково ни засяга това ккаво чужденците мислят за нас вместо да променим нещо което не ни харесва заради самите нас ние гледаме да изглеждаме добре пред чужденците за да не удобрят и харесаме което е претиснително и навярно на селена ще и хареса в българия все пак пририродата ни е хубава имаме страшни забележителности храната ни и културата ни е хубава друг е въпръса хората които живеем тук какви сме или повечето от гражданите и какъв е вида на повечето улици и градинки .

alexpetev
преди 12 години

еми, хора ко се правите? За американците да знаят за българия е все едно вие да знаете в кой американски щат се намира града Албакърки. Вие не знаете и 4естно, много не ви пука - е същото е с тях :P

SELENAesuper
преди 12 години

Ох, като ви гледам коментарите направо...не знам Селена как ще реагира за хората в държавата ни! Слаба й е географията, а??? Ами ти можеш ли да ми кажеш къде е някой забутан град примерно в Америка, дето почти никой не го знае???! Не не можеш, още повече, ако не е завършила! ;) Второ тя отговаря на въпроса за бъдещите й проекти, не за мнението й за България! Ще си го изрази като дойде там!

awerw
преди 12 години

ООООООО любимата ми певица ОМГОМГОМГ хахааххахахахахахахахах

Brook
преди 12 години

Не съдете хората толкова строго доста грубо се изразявате наистина не ми стана никак приятно като не можа да каже правилно името и като кажа както и да е и после това място но това не означава че приема пренабрежително идването си тук или нещо от този софт не ми се струва такъв тип момиче.И аджеба как така никой не знае българия доста холивудски знаменитости преди да са идвали ни бъркат с румъния или въобще не ни знаят това важи като цяло и за другите хора от останалите държави не учат ли география не ровят ли в гугл това не ми е ясно наистина

FOFO97
преди 12 години

Много тъпо ми стана като каза `онова място`

koshtramba
преди 12 години

О, манна небесна! И тая скумрия ли ?!

cvetitoyoy
преди 12 години

не мога да разбера как така някой в Бг я харесва при положение че казва на страната ни `онова място`

lude7ina
преди 12 години

Колко пренебрежително говори. That place. Все едно тук не живеят хора. На нея хич не

sunshine.rose
преди 12 години

Много и е слаба на географията нещо !

пAteNцЕ
преди 12 години

радост за държавицата ни! не се учудвам че не ни знае къде сме предполагам дори не е чула за нас ;/

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия