Джесика Алба ще издава книга със съвети за родители

Холивудската красавица Джесика Алба ще издава книга, пише showbizspy.   Актрисата, която вече е майка на две дъщеричи, е твърдо решена да предаде опита си като родител на по-младите майки и бащ

2012-03-25 12:25:00
Джесика Алба ще издава книга със съвети за родители
Снимка: reuters.com

Холивудската красавица Джесика Алба ще издава книга, пише showbizspy.

 

Актрисата, която вече е майка на две дъщеричи, е твърдо решена да предаде опита си като родител на по-младите майки и бащи. Ето защо тя възнамерява да напише книга с най-различни съвети за отглеждането на деца.

 

 

„Искам да създам наръчник за родители с цялата полезна информация, която натрупах като майка. Знам, че звучи малко налудничаво, но аз смятам, че е невероятно. Тази книга ще бъде предназначена за хората, които искат да живеят по-здравословен живот и да осигурят такъв и на децата си”, коментира Алба.

 

Очаква се книгата да се появи на пазара в началото на следващата година. В нея актрисата обещава да включи информация за абсолютно всичко, свързано с отглеждането на едно дете – от здравословните рецепти за приготвянето на най-различни ястия до съветите за декорация на дома, свързани с използването на безвредни материали. 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия