Задава се „Сам вкъщи 5”

Задава се петата част на хитовата комедийна поредица „Сам вкъщи”, съобщава DigitalSpy.   Очаква се премиерата на филма, който ще носи заглавието „Сам вкъщи: Сам в тъмното&rdqu

2012-03-19 14:00:00
Задава се „Сам вкъщи 5”
Снимка: reuters.com

Задава се петата част на хитовата комедийна поредица „Сам вкъщи”, съобщава DigitalSpy.

 

Очаква се премиерата на филма, който ще носи заглавието „Сам вкъщи: Сам в тъмното”, да се състои навръх Коледа по телевизия ABC Family.

 

Лентата ще се съсредоточи върху 8-годишния Фин, който е убеден, че къщата на семейството му е обитавана от духове. Оставен у дома заедно със сестра си, докато родителите им са блокирани от снега на другия край на града, хлапакът ще заложи капани за призраците, в които в крайна сметка ще хване трима крадци.

 

 

Главната роля – на Фин, ще бъде изиграна от Крисчън Мартин, който за първи път се снима във филма. В миналото главната роля е била поверявана на Макколи Кълкин (първите две части на поредицата), Алекс Пруит (третата част) и Майкъл Уийнбърг (четвъртата част). В ролята на сестрата на Фин ще влезе Джодел Ферланд. Тримата крадци пък ще бъдат изиграни от Майкъл Макдауъл, Деби Мазар и Еди Стийпълс.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия