Остават броени дни до пускането на сайта Pottermore

Новият сайт на любимата писателка на децата Дж.К.Роулинг ще бъде пуснат в началото на пролетта. Благодарение на него верните фенове на очилатия магьосник ще имат възможността да се сдобият с електронн

2012-03-09 14:15:00
Остават броени дни до пускането на сайта Pottermore
Снимка: Reuters

Новият сайт на любимата писателка на децата Дж.К.Роулинг ще бъде пуснат в началото на пролетта. Благодарение на него верните фенове на очилатия магьосник ще имат възможността да се сдобият с електронни книги за неговите приключения, предаде Ройтерс.

 

Pottermore Shop трябваше да стартира през октомври, но нещата бяха отложени. Хубавата новина е, че достъп ще имат всички негови фенове. Хората, които са създали сайта, са направили допълнителни тестове, за да го направят по-удобен и достъпен за милионите почитатели на Хари Потър.

 

 

Все още не е ясно дали електронната версия за седемте романа за очилатия магьосник ще може да се използва веднага след стартирането на дългоочаквания сайт.

 

Посетителите на Pottermore  ще бъдат потопени в света на магиите, който е успял да вдъхнови Дж.К.Роулинг.

 

Съобщението в сайта гласи: „Краят е съвсем близо, бъдете готови да се потопите в пътешествието Pottermore“.

 

(БТА)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Nikolcheto24
преди 12 години

Дано и този път да не го отложат.

DarthLord
преди 12 години

''Любимата писателка на децата''?? Роулинг не е детска писателка! Ако Хари Потър беше само за деца, нямаше да са продадени над 500,000,000 копия... Като пишете новина, поне я пишете вярно.. -.-

SunnyWinter
преди 12 години

Роулинг не е детска писателка.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия