Анна-София Роб ще е новата Кари Брадшоу

Американската актриса Анна-София Роб ще се превъплъти в образа на младата Кари Брадшоу от популярния телевизионен сериал „Сексът и градът”.   Тийнейджърката, която е само на 18 годи

2012-02-29 19:03:00
Анна-София Роб ще е новата Кари Брадшоу

Американската актриса Анна-София Роб ще се превъплъти в образа на младата Кари Брадшоу от популярния телевизионен сериал „Сексът и градът”.

 

Тийнейджърката, която е само на 18 години и е известна най-вече с участието си в „Чарли и шоколадовата фабрика”, е крайният избор на продуцентите за главната роля в новия сезон на сериала, както и в предстоящите филми от поредицата. Анна-София Роб успя да се пребори със сериозната си конкуренция в лицето на Блейк Лайвли и Диана Агрон, които също бяха спрягани за главни героини в „Сексът и градът”.

 

Новите епизоди на сериала ще разказват какъв е бил животът на Кари Брадшоу преди тя да се премести да живее в Манхатан, Ню Йорк. Те ще проследят последната година на Кари в гимназията. Действието ще се развива в малко градче през 80-те години на миналия век. Екранните героини на Кристин Дейвис и Синтия Никсън няма да намерят място в новия сезон, но пък ще можем да се порадваме на младата Саманта Джоунс, за която все още не е ясно от коя актриса ще бъде изиграна.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Gerry905
преди 12 години

Хмм, ще е интересно да видим живота й, ама без Сара някакси не си го представям xD

misheli7a
преди 12 години

Без Сара Джесика Паркър няма да е същото.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия