Снимат нови епизоди на "Сексът и градът"

Дамите, които с интерес следяха сериала "Сексът и градът", който се излъчваше от 1998г. до 2004г., ще имат възможността да продължат да му се радват. Информацията, че ще продължат снимките по сериала,

2012-01-22 21:08:00
Снимат нови епизоди на

Дамите, които с интерес следяха сериала "Сексът и градът", който се излъчваше от 1998г. до 2004г., ще имат възможността да продължат да му се радват. Информацията, че ще продължат снимките по сериала, вече е потвърдена официално. Новите епизоди ще предхождат това, което се е случило в предишните.

От известно време насам имаше слухове, че ще бъдат заснети нови епизоди на сериала "Сексът и градът", по които бяха направени два игрални филма. Вече се знае, че новите епизоди ще бъдат направени върху книгата на създателката на сериала Кандис Бушнел - "Дневниците на Кари".

 

В новите епизоди ще се наблегне на живота на Кари Брадшоу, докато е в гимназията. Именно заради това в сериала няма да участват познатите ни актриси, нито пък героините Шарлот и Миранда. Но ще видим младата Саманта и ще разберем каква е била като млада.

 

Все още не се знае кой ще се превъплъти в ролята на Кари Брадшоу. Засега слуховете са, че това може да е Майли Сайръс или Блейк Лейвли.

 

Премиерата на сериала ще бъде през септември 2012 година.

 

 

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
summergirl00
преди 12 години

Starite serii bqxa po xybavi :||||

Concussion
преди 12 години

Откачации...

DarthLord
преди 12 години

Ще е яко ако Майли участва.. :)

JustMakeMeBelieveAga
преди 12 години

Майли Сайръс - Кари Брадшоу? Звучи като пародия.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия