Какъв ще е животът ни през 2062 година?

След половин век животът ни определено ще бъде по-добър. Ще шофираме автомобили, които ще се движат, благодарение на слънчевата енергия. Ще консумираме месо, което ще се произвежда в лаборатории, т.е

2012-01-15 23:45:00
Какъв ще е животът ни през 2062 година?

След половин век животът ни определено ще бъде по-добър. Ще шофираме автомобили, които ще се движат, благодарение на слънчевата енергия. Ще консумираме месо, което ще се произвежда в лаборатории, т.е вече няма да се убиват животни за тази цел. Ще използваме енергия от центъра на Земята и газта и нафтата ще останат в миналото.

Ученият Джовани Бинями е на мнение, че на бял свят се е появило детето, което ще стъпи на Марс. Трябва да стигнем до Марс, за да разберем тайната на живота и как всъщност се е образувала Вселената. След като стигнем тази планета ще успеем да открием живот и на по-далечна. Да, на хората ще им е нужен късмет, за да прихванем сигнали от дълбините на Космоса, но това ще стане и ще се убедим, че съществува друга слънчева система и друг разумен живот.

Бинями е наясно, че хората винаги ще имат отрицателна нагласа към ядрената енергия, затова след години ще трябва да се използва друг вид и да се избере път към дълбоката геотермия.

След 50 години голяма част от работата ще се извършва от молекулярни конструктори, а не от хора. Хората ще живеят по-дълго. През 2062 година на бял свят ще се появи дете, което ще живее 152 години.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Анонимен
преди 12 години

Глупости на търкалета! :D

an0nimn0
преди 12 години

Още няма машина на времето, нали? Така, че т'ва са само предположения, които са доста глупави..

Ducati
преди 12 години

Раличке, тва ти ли го измисляш


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия