Големият взрив на социалните медии

2011-12-14 23:53:00
Големият взрив на социалните медии

Социалните бизнес медии са най-добрият, най-евтиният и най-прекият начин за общуване с клиенти, изобретен през последните сто години. Ако се възползвате пълноценно от Facebook, LinkedIn, Twitter и YouTube, вие можете да развиете доходен бизнеса – и то до степен направо да прескочите „следващото ниво“, да прелетите над главите на конкуренцията и да спре да ви пука за икономиката. Не е време за бавни стъпки. Не е време да се притеснявате за един-двама недоволни клиенти. Време е отрано да осребрите възможностите, с които разполагате, да смажете конкуренцията и да станете пазарен лидер. Социалните бизнес медии ще изградят вашата марка и вашата репутация. Ще изградят и банковата ви сметка! Всичко това може да стане още днес, ако вземете в ръце подходящия инструмент за целта: „Социалният БУМ!” (ИК „Изток-Запад”) на гуруто Джефри Гитомър.

 

Каква е политиката на компаниите по отношение на социалните медии? Според Джефри Гитомър, авторът на „Малка зелена книга за постигането на своето” и „Библия на продаването”, вероятно тя е късогледа. Социалните бизнес медии – или работата в социална мрежа – се превърнаха в нещо повече от глобален феномен. Когато се съчетаят с присъствието на човек онлайн и с впечатлението, което този човек създава, те се превръщат в глобален бизнес феномен, който носи пари.

 

Гитомър споделя искрено и лично: „Аз съм социален. Поне в бизнеса. Знам как да привличам и ангажирам другите, знам как да се свързвам с тях във Facebook, LinkedIn, Twitter и YouTube. Тази книга ще ви каже как и вие да направите същото. В нея ще намерите моя глас, моя опит, моите познания. В духа на социалните медии помолих неколцина подбрани автори да споделят мъдростта, идеите и успеха си. Много хора (а вероятно и вие) не осъзнават мощта и възможностите, които им предлагат социалните бизнес медии. Тази книга ще ви ги разкрие – с идеи, стратегии и предложения.”

 

Социалният БУМ!” ни учи, че трябва да сме готови да посветим на този тип медии и мрежи по около час на ден, за да изградите мрежата си. Когато го направим – и то както трябва – ползата ще бъде неизмерима. Ще създадем бизнес контакти, ще привлечем хора, които ще се свързват с нас хиляди пъти по-бързо и милион пъти по-добре, отколкото с прословутите обаждания „на студено“, с които се набират клиенти през последните сто години. Чрез тези канали ще можем да продаваме, да привличаме лоялни клиенти и да печелим от способността си да представяме себе си, мислите си, опита си, контактите си (с други думи: ценността, която представляваме) пред един пазар, който започва зад ъгъла и завършва в другия край на света.

 

Накратко, социалните бизнес медии са новият начин изобщо да се прави бизнес, а чрез „Социалният БУМ!” Гитомър ще ни обучи как да се научим на най-важното!

Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия