17-годишен ученик влезе в час с газов пистолет

2012-01-20 00:33:00
17-годишен ученик влезе в час с газов пистолет

17-годишен ученик от СОУ "Емилиян Станев" във Велико Търново влезе в час по математика с газов пистолет. Оръжието случайно паднало от джоба му, след което тийнейджърът невъзмутимо го прибрал.

Учителката подала сигнал в полицията и малко след това дома му бил проверен. Непълнолетният младеж притежавал газов пистолет, за който няма нужните документи. Оръжието е иззето от полицията.

На тийнейджъра е съставен акт за установено административно нарушение. В момента момчето е в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнолетни в Горна Оряховица, защото родителите му са разведени, а майка му живее извън страната.

Ученикът ще бъде изключен от училище.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Irti
преди 12 години

Не говори глупости. Това е газов пистолет и има право да го купи. Газовите пистолети се закупуват ЗАКОННО от магазина и преди 18. И аз имах, когато бях на 16 и много приятели носеха и то купени от магазина. За боен се иска разрешително. Или не четеш правилно или си в грешка. :)

advocat
преди 12 години

Няма как законно да го е притежавал, т.к. още е непълнолетен. А защо е настанен в дома за временно настаняване на непълнолетни? Нали баща му е тук! При всяко положение ако не е вършил нищо с него ще му се размине с предупредителен протокол по ЗМВР.

lqm0ncchq96
преди 12 години

ooo shtom e v 4as po matematika i az bih q ubil :D:D

Irti
преди 12 години

Ехе.. като малки всеки носеше такива глупости в даскало.

tonique
преди 12 години

за самозащита беше.. :D

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия