Топ 4 тенденции в чантите за сезона

Какво е модерно за пролет-лято 2017?

2017-03-06 15:30:00
Топ 4 тенденции в чантите за сезона
Снимка: Karen Millen

Модната индустрия може да е много динамична, но определено е лесно да се следва. Обширните предложения предлагат за всекиго по нещо, с което да се чувства и да изглежда добре.

 

Днес ще се концентрираме върху конкретен аксесоар, без който нито една дама не може – чантата.

 

Селектирахме за вас топ 4 на дамските чанти, които ще бъдат актуални за пролет-лято 2017.

 

1. Класиката

 

Независимо какви новости предлага модната индустрия, задължително в гардероба ни трябва да присъства поне една класика. Ако все пак искате да използвате и тенденциите, спрете се на класически модел в пастелен цвят.

 

 

2. Бохемски дух

 

Красивите бохемски вдъхновения определено властват за пролет-лято 2017. Възползвайте се и изберете богата орнаментика, инкрустации с камъни, графични елементи и дори ресни. Можете да комбинирате буквално с всичко.

 

 

3. Лилаво

 

За по-смелите дами препоръчваме да заложите на дръзки цветове като лилаво, например. Ако ви стиска, вземете под ръка модел и с пискюли. Със сигурност ще привлечете всички погледи към себе си.

 

 

4. Елементи и принтове

 

Принтовете винаги са сред водещите тенденции за пролет-лято. Тази година не е изключение, но този път ги виждаме и с животинско вдъхновение. Анималистичните цветове се комбинират с графични форми, за да представят перфектна симбиоза за аксесоар.

 

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия