Топ 6 комбинации с бяла риза

Класиката и разнообразието от визии

2017-02-14 16:00:00
Топ 6 комбинации с бяла риза
Снимка: Instagram

Понякога една бяла риза е способна да оправи целия ни ден и най-лошото ни настроение.

 

Как? Много просто – лесна е за комбиниране, има много варианти и можете да изразите себе си с нея.

 

Ако се събудите и не знаете какво да облечете, но не искате да да правите компромис и желанието ви е да изглеждате страхотно, ще ви представим няколко изпробвани и работещи комбинации.

 

Ето най-добрите комбинации с бяла риза.

 

1. С къса пола

 

Визията на прилежното момиче напоследък се наложи като визия за училище и за ежедневието с еднакъв успех. Ризата, закопчана догоре, в комбинация с минипола е предизвикателно съчетание, както за млади, така и за по-зрели дами. Такова излъчване балансира между невинност и сексапил и има голям успех.

 

2. Обемна кройка на ризата

 

Свръхобемът е тенденция в дрехите за всички сезони. Ризата е благоприятна за вписване в тази линия и дава много варианти за комбинация между обем, стил, материя и линия. Обемна бяла риза е визия, която е използвана в много филми и емблематични модни кадри. Сега лесно може да приложите тази визия в ежедневието си. Избирайте между комбинация с пола, дънки или само обемна риза, която, ако пристегнете с колан, се превръща в кокетна рокля.

 

3. С тесни дънки

 

Тази комбинация е сред любимите на повечето млади момичета, като тийнейджърите я използват като запазен знак за актуална визия. Симетричността на силуета може да се балансира с широка риза или с риза с дължина до линията на талията.

 

4. С винтидж къси панталони

 

Това е сред най-често срещаните комбинации с бяла риза. Тя е символ на хипи стилистиката в ежедневието. Тази комбинация позволява варианти на излъчването, като може да сменяте обувките с токчета, с гуменки, с велурени летни ботуши или боти.

 

5. С boyfriend дънки

 

Това съчетание се превърна в униформа на всяка модерна градска жена. Причината е, че този модел дънки са подходящи за всякакъв тип фигура. Освен това носи комфорт на излъчването, докато бялата риза му придава елегантност.

 

6. С дълга пола до земята

 

Комбинацията с дълга пола е елегантна и много изискана. Лесно може да се промени излъчването, като се смени моделът на полата – екстравагантна или ефирна. Дългата пола завихря женската енергия и при всички случаи балансира с по-строгия силует на ризата.

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия