5 начина да носите червени обувки

Идеи за комбинации с дрехи

2017-02-08 17:00:00
5 начина да носите червени обувки
Снимка: Istockphoto

Всички имаме поне по един чифт бели или черни обувки, които можем да носим буквално с всичко.

 

Съчетаваме с каквото ни падне и нямаме никакви проблеми с визията. Когато стане въпрос за малко по-дръзки комбинации обаче, ни се иска да експериментираме с цветовете.

 

Днес ще поговорим по-конкретно за това как да съчетаваме червени обувки.

 

Ето 5 примерни комбинации, с които няма да сгрешите!

 

1. Деним и бяло

 

Класическата комбинация между дънки в тъмната гама на синьо и бяла риза или тениска е добра основа за червените обувки. Не е задължително да носите и червена чанта – по този начин яркият нюанс ще изпъкне още повече.

 

2. Изцяло в черно

 

Комбинацията от черен панталон или дънки с черен потник е перфектно завършена с червени обувки. Това е вариант, който можете да следвате, без значение дали моделът е на висок ток или равни подметки. Трябва да имате предвид, че можете да експериментирате с материите – черна риза от тюл и нейните прозрачни елементи са страхотен вечерен вариант.

 

3. Принт с червено

 

Ако имате рокля с цветен принт, в който се съдържа червено, лесно можете да комбинирате с червени обувки. Съветваме ви да не пренебрегвате факта, че това ще фокусира върху червеното в роклята и можете да използвате техниката и за други нюанси и цветове.

 

4. Червен компонент във визията

 

Ако имате червена пола, която носите с бял топ, но никак не искате да слагате черни или бели обувки, заложете на червеното. Така ще внесете усещане за перфектна комбинация. Не пропускайте важен момент – нюансът на обувките и на полата или другият червен компонент във визията не трябва да се „бият“.

 

5. Изцяло в бяло

 

Белият панталон или пола с бял топ е винаги добра идея за топлите дни. Тази комбинация позволява да акцентирате върху красотата на краката с червени обувки. По този начин ще изглеждате добре и ще добавите задължителния моден детайл, върху който да се фокусират околните.

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия