Сбъдни мечтите ти само със силата на мисълта

2016-12-06 11:59:00
Сбъдни мечтите ти само със силата на мисълта
Снимка: iStock

От много години специалистите твърдят, че мисълта има огромна сила, която кара нашият живот да върви в някаква посока. Докато някои хора вярват в това твърдение, други смятат, че това са пълни глупости.

 

Има най-различни техники, благодарение на които човек може да активира силата на своето подсъзнание. Ако, например, искаш да спечелиш от ТОТО-то, трябва всяка вечер, преди да заспиш, да си представяш как си купуваш билет, който е печеливш. Също така е добре да възпроизвеждаш картини в ума си, които показват как вече имаш пари и се радваш на своя късмет.

 

 

Визуализацията е основна техника на мечтите към реалността. Чрез силата на мисълта може да привлечеш вниманието на човек, по когото си падаш. Просто всяка вечер, преди да заспиш, а и няколко пъти през деня, си представяй как двамата сте заедно, прегръщате се, целувате се, обичате се и сте много щастливи.

 

Според някои учени подсъзнанието общува с нас с помощта на сънищата. Карл Юнг, който е ученик на Зигмунд Фройд, е вярвал, че безсъзнателният живот в сънищата е не по-малко важен от съзнателния. Затова подсъзнанието ни не борави с думи, а с картини и образи.

 

Светът е пълен с изненади, всеки ден се случват странни и любопитни неща, като някои от тях са необясними дори за науката. Мисълта и подсъзнанието имат огромна сила и е много важно човек да не изпада в отчаяние, защото вярата е това, което ни крепи в тежки моменти. Разбира се, всеки сам решава как да живее и как да се лекува, как да печели пари и как да привлече човека, когото харесва, но никога не е късно да се опиташ да постигнеш нещата с повече позитивна енергия. Тя е в състояние да преобърне живота ти и да го направиш в пъти по-хубав.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия