Постъпките, за които всички момичета съжаляват (рано или късно)

2016-09-15 15:30:00
Постъпките, за които всички момичета съжаляват (рано или късно)
Снимка: iStock

Знаеш ли, че има постъпки, за които всяко момиче и съжалявало поне веднъж в живота си. И въпреки че си чувала от твои приятелки за неща, които са правили и за които после горчиво са съжалявали, това не те е спряло да не ги направиш и ти и съответно и ти да не съжаляваш после за тях.

 

Кои са тези неща?

 

Преструвала си се, че получаваш оргазъм – почти всяка жена поне веднъж в живота си е симулирала оргазъм и после е съжалявала за това. Без значение дали го правиш пред момче, с което правиш секс за една нощ или пред гаджето ти, и в двата случая ще се чувстваш много зле след това.

 

 

Качвала си излишни килограми – и това се е случвало не защото си била болна, не защото си била под сериозен стрес, не защото си била бременна, а защото си се тъпчела като невиждала с най-различни тортички, шоколадчета, бухтички и прочие. Да, със сигурност ти е било вкусно, но след като си изяла поредното изкушение със сигурност ти е било адски гузно и си съжалявала, че си го направила. Това обаче не ти пречи да го направиш пак и пак, и пак, и пак ...

 

Мислила си си „Той заслужава да му дам още един шанс“ - направила си грешката и вместо да се разделиш с момчето, което не те заслужава, ти си си загубила още известно време с него. Известно време след случилото се си започнала горчиво да съжалявмаш за пропилените години.

 

Напивала си се и си звъняла на бившето гадже – е, това го е правило всяко момиче, така че може поне да се успокоиш, че не си единствената.

 

Боядисвала си се у дома – когато си била във фризьорския салон и си наблюдавала как фризьорката го прави, ти се е струвало лесно – разбъркваш боята и мажеш. Като цяло е така, но има и други тънкости, които не знаеш. Например, ако решеш да боядисаш косата си черна, после ще се измъчиш, докато изчистиш черното от челото. И не, това няма да стане само със сапун и скраб. Ако пък си искала да си направиш по-интересен цвят, най-вероятно няма да се справиш и после с шапка на главата ще тичаш до най-близкия фризьорски салон да те спасят.

 

Направила си си татуировка – татуираните девойки в интернет определено изглеждат секси. Преди да си направиш татуировка обаче трябва да си напълно сигурна, че тази картинка ще ти харесва до края на живота.

 

Подстригвала си си сама бретона – майка ти го е правила, когато си била дете, затова си решила, че не е трудно и ще се справиш. Лошото е, че когато отрежеш бретона си веднъж по кофти начин, няма какво друго да направиш, освен да го оставиш да порасне, докато заприлича на нещо. Междувременно може да го криеш, като го хващаш с фибички.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия