Правилата, по които трябва да живее всяко момиче

2016-04-07 12:45:00
Правилата, по които трябва да живее всяко момиче
Снимка: iStock

Всеки от нас иска да изживее живота си максимално добре. Той обаче е изключително шарен и ни носи най-различни емоции – щастие, тъга, трудности, разочарования, смях, любовни трепети и т.н. Може да се каже, че животът не е нито черен, нито бял и от нас зависи кой цвят ще преобладава повече.

 

Виж няколко важни правила, които всяко момиче трябва да спазва:

 

Не мисли прекалено много, няма човек, който да знае всички отговори. А и понякога има въпроси без отговори.

 

Не се притеснявай за мнението на околните за теб. Важно е ти как се чувстваш в собствената си кожа и дали си щастлива от живота, който живееш. Винаги ще има хора, които няма да те харесват, просто не им обръщай внимание.

 

Не забравяй да се смееш, защото смехът може да направи и най-тъжния ти ден забавен и да направи живота по-поносим, когато си заобиколен от трудности и проблеми.

 

 

Приеми миналото и се научи да живееш в настоящето. Не забравяй, че твоята увереност и постъпките ти сега определят бъдещето ти, а не твоето минало.

 

Не се сравнявай с околните, защото не може да коментираш чужд живот, докато „не влезеш в обувките на човека“. Напълно възможно е нещата да изглеждат по един начин, а да седят по съвсем различен.

 

Истина е, че времето лекува и болката е нещо преходно. Раните, които получаваме, когато учим уроците на живота, са предизвикателство, което ни прави по-силни и ни развива като личности. Така че приемай негативните неща, които ти поднася животът, като нещо, което ще ти бъде полезно след време.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия