"Изобрети света, в който живееш"-Не пропускай второто издание на "Аз, инженерът"

2015-02-10 11:45:00

За втора поредна година, на 11 март, Фондация “Мечти в действие” – WishBOX и ИнтерЕкспо Център организират “Аз, инженерът” – събитието, което събира водещи технологични компании в България с младите специалисти, студенти и гимназисти, за да им покаже че наука и иновации се случват и тук и възможностите за професионална реализация са много.

 

Tази година организаторите дават възможност на млади иноватори и любители на инженерните науки да представят своите разработки, проучвания, идеи и проекти от сцената на събитието пред публика от над 400 души. До 15-ти февруари, може да се регистрирате за кастинг като посетите сайта на събитието на http://iengineer.bg/. Нужно е даизпратите кратък параграф, в който разказвате за своята разработка и описвате кое еосновното послание, което искате да предадете от сцената на събитието, заедно с кратъкплан на структурата на презентацията си.

 

В рамките на събитието пoсетителите ще имат възможност да се запознаят с инженери, изобретатели и представители на бизнеса, да научат повече за дейността им и перспективите на професията, ще могат да разглеждат и да участват в щандове-работилници, а част от програмата ще е и състезанието по роботика на Роболига. С цел да помогнaт на младите професионалисти и студенти, които търсят работа, организаторите ще споделят CV-тата на желаещите с участващите компании.

 

“Аз, инженерът” е безплатно събитие отворено за всички посетители – професионалисти,студенти, гимназисти и любители. Нужна е само регистрация на сайта на събитието.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия