12 забавни неща, които може да правиш у дома с гаджето [част първа]

2014-11-24 12:30:00
12 забавни неща, които може да правиш у дома с гаджето [част първа]
Снимка: Dreamstime

Да ходиш с гаджето насам- натам е готино, но понякога парите не стигат. Ако и двамата сте в период, в който не може да си позволите да излизате всеки ден навън или пък искате да спестите пари, за да може да отидете на ски през коледната ваканция, най-добре е да прекарвате свободното си време у дома, където няма да имате разходи или те ще бъдат минимизирани. Виж няколко готини идеи какво може да правиш с гаджето у дома:

 

Организирайте си маратон с игри


 

Момчетата обожават да играят на игри, особено на Playstation. Ако и на теб това ти допада, може да прекарате няколко часа в забавления. Дори може предварително да се обзаложите на нещо, за да ви е още по-интересно – например, който загуби, ще прави масаж на другия или нещо в този ред на мисли.

 

Спортувайте


 

Ако навън е студено и не ви се тича в парка или на стадиона, може да се погрижите за тялото си и в домашни условия. В интернет има най-различни клипчета и статии с упражнения, така че си изберете нещо и започвайте! Когато сте двамата, първо, ще се надъхвате взаимно и второ, ще си помагате при изпълняването на някои по-трудни упражнения. Също така ще се забавлявате и то много.

 

Направете си кулинарно състезание


 

Ако имате свободно време и желание да си сготвите нещо у дома, направете си състезание – нека единият приготвя основното ястия, а другият – десертът. После ще изядете и двете неща заедно и ще се оцените. Разбира се, трябва да бъдете честни, няма смисъл да отричаш, че неговото ядене е станало по-вкусно, ако наистина е така! :)

 

Измислете си игра


 

Ако ви е омръзнало да играете на Scrabble, Не се сърди човече, шах, табла и т.н., седнете и си измислете своя игра. Има толкова много игри, ако вземете най-доброто от всяка, със сигурност ще сътворите нещо интересно. А и докато се чудите каква игра да измислите, ще мине време, в което ще се забавлявате от сърце.

 

Направете си готини снимки


 

Разбира се, не е нужно фотосите да са позьорски и кифленски, защото не ти отиват такива. Но не пречи да се постараете и да си направите наистина готини снимки. Може да се облечете тематично, щуро или просто да се постараете повече, докато снимате. Когато човек застане правилно и светлината зад него го огрява добре, снимката винаги става хубава. Може да прочете и информация в интернет или да видите клипчета, за да станете добри фотографи – любители и да си правите готини снимки.

 

Разгледайте комикси от детството


 

Ако пазите такива, със сигурност ще ви бъде адски интересно да ги разлистите отново и да се позабавлявате в компанията на добре познатите ни герои – Супермен, Човекът – паяк, Мики Маус и др.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия