Не пропускай да се впуснеш в нещо ново – едно събитие, което не е за изпускане!

2014-10-09 15:30:00
Не пропускай да се впуснеш в нещо ново – едно събитие, което не е за изпускане!

Замислял ли си се кой оформя средата, в която живеем? Как се планира един град? Каква точно е ролята на архитекта в създаването на сградите? Изобщо как може да направим града ни по забавен, интересен и приятен за живеене? Ела, в Баня “Старинна” на 17-ти октомври в 9:30 или 13:30, за да разбереш. Събитето се казва “Аз създавам”, безплатно е за гимназисти и ще можеш да спечелиш награди!

 

Какво ще се случи на „Аз създавам“?

 

„Аз създавам“ще ти даде възможност да се запознаеш с професионалистите, които създават средата, в която живеем. В първата част от събитието ще чуеш интересни презентации от специалисти в областта на архитектурата, дизайна,урбанистиката, ландшафтния дизайн. След лекциите ще има лек обяд(ние черпим!) и заедно със студенти от различни архитектурни специалностище се разходиш из Капана и ще разгледаш инициативите, които се случват там, като част отONE ARCHITECTURE WEEK.

 

Сред презентаторите на събитието ще са: Магдалена Кирчева, Георги Кътов, Петър Захаринов, Явор Йорданов, Анна Калинова от Трансформатори,Петко Танчев от Мелформатор и Йоан Земярски, които ще ни разкажат за предизвикателствата пред архитектурата, архитектурата на новото време, процесът за създаването на една сграда, паркът и зелените пространства и други.

 

Кога? Къде?


 

17 октомври в Баня „Старинна“, Пловдив. Събитието ще се проведе в две идентични сесии – сутрешна, от 9:30 до 12:00 и следобедна, от 13:30 до 15:00.

 

Хващай приятелите си и заповядай! Подготвили сме и изненади! Единственото, което трябва да направиш е да се регистрираш на сайта: http://wishbox.org.Може да ни намериш и в Facebook: https://www.facebook.com/Azsazdavam. Очаквамете!

 

Събитието е съвместна инициатива на WishBOX и ONE ARCHITECTURE WEEK

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия