Няколко свежи идеи как да се забавляваме през есента

2014-10-03 16:15:00
Няколко свежи идеи как да се забавляваме през есента
Снимка: freedigitalphotos.net

Лятото си отиде и есента вече е при нас. Дъждове, по-студено време, вятър и спомени от изминалото лято. Започнаха и задълженията – училище, лекции в университета, допълнителни уроци. Вече животът ни влезе в рамките на сериозните занимания и ги няма безгрижните летни вечери, купоните и разходките по плажа. Въпреки това не бива да изпитвате носталгия и да мислите, че купоните безвъзвратно са си отишли. Има много неща, които можете да правите през есента и да се забавлявате максимално.

 

Разбира се, всичко зависи от времето навън. Есента винаги ни предлага „циганско лято”, което изобщо не е лошо. Вече ги няма изтощителните летни жеги. Сега можете спокойно да излезете на обяд и да се разходите с приятели, да си направите пикник в парка или да се разходите в планината.

 

Ако времето е лошо и вали, можете да си направите разходка в мола с приятелки. Така ще прекарате един ден „по женски”, а понякога това може да е много зареждащо. За момчетата важи същото, можете да излезете на по бира или да се съберете на гости у вас и да играете игри с тайфата.

 

Защо не минете през библиотеката и не вземете любимата си книга? Или не откриете някоя нова, която не сте чели все още. Какво по-хубаво от интересна книга и капучино, когато навън вали и е студено?

 

Сменете летния гардероб и извадете есенните дрехи. Време е да забравите за потничетата и късите панталонки. Понякога не е толкова забавно да вадите есенните дрехи, но защо не си пуснете любими свои песни и не запалите ароматна свещ? Така определено ще е по-приятно. Не забравяйте и чаша топло прясно мляко.

 

Лошото на лятната ваканция е, че постоянно се разминавате с приятелите си. Всеки пътува и рядко успявате да се засечете. С идването на есента всеки се прибира и вече можете да се виждате съвсем спокойно. Защо не поканите приятелите си на гости вкъщи? Времето е студено и не е подходящо за излизане на вън? Поканете приятелите си вкъщи и сгответе нещо вкусно. Изпечете пица или друга любима храна. Помолете ги за помощ, определено ще е по-забавно, когато всички участват.

 

Театрите вече започнаха новия сезон. Време е да си организирате културна вечер и да отидете на театър, концерт или друго забавление. Поканете приятел или защо не цялата тайфа?

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия