Тийнейджър бе отстранен от училище, защото искал повече домашни

2014-03-18 15:46:00
Тийнейджър бе отстранен от училище, защото искал повече домашни
Снимка: Dreamstime

Повечето ученици се оплакват от количеството домашни, което трябва да подготвят за училище. Колкото и странно да ви се струва, има и такива, които смятат, че може и повече. Британски тийнейджър бе отстранен от училище, след като организирал протест, искайки повече домашни, пише в. „Метро“.

 

 

14-годишният Арън Парфит споделя, че демонстрацията му да напусне часа и да организира протест в двора на училището е била спонтанна. Той поискал да им бъдат давани повече домашни по математика, за да се подготви по-добре, след като се провалил на изпит. Арън споделил, че учителите постоянно се сменят и това оказва негативно влияние на учебния процес. Ученикът дори подал жалба в общината, но никой не й е обърнал внимание. Тогава Арън се ядосал, напуснал часа и организирал протест в двора на училището. Последвали го десетки ученици.

 

Управата на учебното заведение не се впечатлила и отстранила тийнейджъра от училище за два дни. Майката на Арън е бясна. Тя смята, че не е нормално синът й да бъде отстранен, при положение, че е защитавал правото си и това на останалите ученици.

 

Протестът на тийнейджъра се случва година, след като гимназията му е поставена на „специални мерки“ от инспектори по образованието заради „неадекватно и посредствено обучение“.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pamito ^_^
преди 10 години

До papugai: защо да е нагъл ???

*Shine*
преди 10 години

Ами учениците трябва да ги натискат за да учат, никой не го прави по собствено желание. Иначе всички щяхме да се самообразоваме.

papugai
преди 10 години

Нагло човече, писали му двойка и решава, че малкото домашни са му виновни.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия