Усмихнатите хора са по-красиви!

2014-02-18 19:30:00
Усмихнатите хора са по-красиви!
Снимка: freedigitalphotos.net

Усмивката на човек е много важна, защото понякога тази усмивка може да ти спечели нови приятели, ново гадже или симпатията на околните. Всички хора предпочитат да общуват с усмихнати хора, а не с такива, които постоянно са нацупени. Всъщност усмивката казва много за теб, повече отколкото си мислиш.

 

Усмивката носи успех. Проучване, направено сред група жени на около 30 годишна възраст показва, че всъщност усмивката носи успех. Жените, които се усмихвали на снимките в годишника на университета, имали по-щастливи бракове и по-добър начин на живот.

 

 

Искаш да си щастлив/а? Усмихвай се! Колкото и да не ти се вярва усмивката, дори да е насила, може да те направи по-щастлив/а. Според проучване, направено в САЩ, няма значение дали се усмихваш на сила или спонтанно, сигналите на мозъка са едни и същи, а резултатът – чувстваш се щастлив.

 

Ако не харесваш зъбите си или имаш някакъв проблем, който налага носенето на изкуствени зъби, това може да бъде една от причините, поради които криеш усмивката си. Ако имаш нужда да поправиш нещо – направи го. Ако трябва да сложиш брекети или вече имаш такива, това не трябва да те притеснява, защото е важно да се усмихваш и да показваш радостта си. Хората ще те отблъскват, не защото имаш криви зъби или брекети, а защото не се усмихваш и не те приемат за позитивен човек.

 

Хората обичат позитивни и весели натури. Ако искаш да плениш някой представител на противоположния пол, който много харесваш, усмихвай се. Няма как това да остане незабелязано. Това е най-лесният и ефикасен начин да покажеш на някого, че ти е симпатичен. Просто го/я погледни и се усмихни.

 

Усмивката ти е красива. Тийнейджърите са доста критични. Всеки намира недостатъци на места, които другите ще кажат, че са перфектни. Много от младежите са твърде себекритични и дори се подценяват. Не прави това, защото няма да ти донесе нищо хубаво. Дори да нямаш зъби като от реклама на паста за зъби, това не те прави грозен/на или непривлекателен/на. Важното е да бъдеш искрен/а и да се усмихваш от сърце.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
chupachups
преди 10 години

открихте топлата вода !


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия