Какво трябва да учиш в университета, за да си заобиколен от готини мадами?

2014-02-03 16:42:00
Какво трябва да учиш в университета, за да си заобиколен от готини мадами?
Снимка: Dreamstime

В интернет може да намерите най-разнообразни статистики. Някои от тях са полезни, други не чак толкова. Но със сигурност на момчетата ще им бъде интересно да научат в кои специалности има най-много готини момичета и да се насочат към тях, когато дойде моментът да кандидатстват в университет. Ако си решил, че искаш да следваш специалност, в която има предимно готини девойки, виж към какво трябва да се насочиш:

 

Медицина – тази специалност определено е трудна и не е за всеки, така че хубаво си помисли дали си заслужава да учиш толкова сложни неща, само за да си заобиколен от атрактивни колежки. Факт е, че има много готини жени, които учат за лекари, сестри или стоматолози, но ако това не е твоето призвание, по-добре не се захващай.

 

 

Филология – като цяло повечето филоложки са готини, но най-готините учат английска и българска филология. Определено няма да съжалявате, ако учите тази специалност и контактувате с такива жени – те са изискани, мили, умни и грижовни. Обичат да общуват с хората и го правят с лекота.

 

Дизайн и архитектура - в тези среди определено има красиви жени. Не много мъже обаче ги влече да се занимават с това. А и голяма част от представителите на силния пол, които изучават дизайн, всъщност нямат интерес към жени. Което пък е добре, защото така ще имате повече свободни колежки.

 

Психология - красивите и мили жени искат да учат психология, защото за тях е важно да знаят как да се държат с околните. Те искат да познават човешкото съзнание и подсъзнание и да могат да достигат с лекота дълбините на човешката психика. Това е полезно както за жените, така и за мъжете, така че няма да съжалявате, ако запишете тази специалност.

 

Журналистика – повечето журналистки определено са готини и това може да се види по телевизията. Другото хубаво при тях е, че са отворени и обичат да общуват с непознати. Ще бъдете истински късметлия, ако се запознаете с момиче, което учи журналистика, но не каква да е, а спортна. Със сигурност ще намерите много общо помежду си и ще прекарвате часове наред, гледайки спортни канали и на стадионите. Звучи прекалено хубаво, за да е истина, нали?

 

Маркетинг – тази специалност е доста модерна и това е една от причините доста красиви и умни момичета да се насочват към изучаването й. Ако и вие я намирате за интересна, може да се запишете и да сте сигурни, че колежките ви ще бъдат много готини и симпатични.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
WesiA
преди 10 години

Хахх има и моята бъдеща професия ---> ще уча Журналистика :)

sportistcheto93
преди 10 години

Мисля, че има полезни неща

prisonerprisoneeer
преди 10 години

тва учителите по бг са най-задръстените хора.ко ми говорите


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия