Научи повече за City College/International Faculty of the University of Sheffeld

2013-10-03 10:30:00
Научи повече за City College/International Faculty of the University of Sheffeld

Нашата програма е създадена с уважение към студентите и родителите им

 

Д-р Димитриос Николаидис

Завеждащ катедра по Бизнес Администрация и Икономика в City College/International Faculty of the University of Sheffield

 

Когато започнахме да планираме нашето образователно навлизане в София през 2010 г., една от основните ни стратегии беше разработването и предлагането на висококачествени образователни програми, съобразени с местната култура и с амбицията значително да подобрят структурата на обществото. Три години по-късно след оценка на нашата работа в България, се чувстваме поели по правилния път към целта.

 

Нашата програма е създадена с уважение към студентите и родителите им. Тя е съобразена с текущите и бъдещите нужди на пазара. Осъзнахме, че пазарът, заедно с обществото, се променя бързо. Затова ние се стремим да подготвим нашите студенти за амбициозна и конкурентна среда чрез развиване на техните критични и аналитични умения и чрез предлагането на актуални знания, докато се опитваме да култивираме принципите на етичното поведение.

 

Модерното училище обаче не трябва да се фокусира върху запомнянето, а върху критичното мислене и техниките за решаване на проблеми; то също така трябва да развива една среда на културна интеграция и отборен дух. Съвременните школи трябва не на последното място да приемат креативността и да уважават различията в индивидуалността и работата. Това правим тук в София – предоставяме на студентите ни възможности да се развиват; да надскочат себе си; да изразят таланта си. Отдадеността ни към студентите ни в София и навсякъде се изразява с няколко прости думи: „Заедно ще работим, за да ви дадем изключителен студентски опит“.

 

Ще постигнем това чрез създаването на образователни програми, съобразени с настоящите и бъдещи нужди на пазара. Основните принципи, които трябва да характеризират първокласната образователна институция трябва да са: „подготовка на студенти за конкурентна и предизвикателна среда чрез развиване на критичните им и аналитични възможности, предлагайки им актуални знания и култивиране на принципите на етично поведение.“ Сериозните университети днес не правят само трансфер на знания. Ако знанието не е допълнено с критични, аналитични възможности и с етично поведение, то е безполезно. Ние стриктно следваме тези аксиоми в CITY College.  

 

Какво ще намерят студентите при нас:

 

•       Отлично ниво на преподаване

•       Професионализъм във всеки аспект от нашата работа

•       Индивидуален надзор

•       Академична среда, която комбинира теория и практика

•       Отворена, комуникативна и гъвкава организация

•       Академична организация, която поставя студентът на първо място  

 

За всички нас от международния факултет на Шефилдския университет “Образованието има значение“.  

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия