Ежемесечен конкурс за разказ с много награди

2013-09-20 11:31:00
Ежемесечен конкурс за разказ с много награди
Снимка: Dreamstime

Обичаш ли да пишеш? Отдава ли ти се да боравиш с думите и да изразяваш това, което мислиш с помощта на словото? Тогава защо не вземеш участие в конкурса за разказ „Млад автор“, организират от Министерството на околната среда и водите и изд. „Села“? Той ще се организира всеки месец до края на 2013 година.

 

В конкурса може да вземат участие тийнейджъри от 13 до 18-годишна възраст. Всеки месец темата ще бъде разлика и за всяка ще се номинират и награждават по трима участници. След края на конкурса победителите ще посетят двудневен курс за творческо писане, воден от изтъкнати съвременни български автори. Всеки млад творец творец може да изпрати до три творби на e-mail mladavtor@ciela.net.

 

Първата тема от конкурса е „Ако можеха да говорят“ ... животните“. Срокът за изпращане на творбите по тази тема е 18 октомври /петък/. В същия ден ще бъде обявена следващата тема.

 

Победителите от първата тема ще бъдат обявени на 23 октомври /сряда/ на интернет страниците на Министерството на околната среда и водите и изд. „Села“. Спечелилите първо място ще получат четец за електронни книги, на второ – GSM, а на трето – таблет.

 

Успех на всички, които ще вземат участие в конкурса! :)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия