“Бизнесът в действие“ предизвиква студентите да демонстрират познанията си

2013-03-13 12:15:00
 “Бизнесът в действие“ предизвиква студентите да демонстрират познанията си
Снимка: Dreamstime

„Бизнесът в действие“ е тридневен форум, на който ще присъстват едни от най-големите имена на българската и световна бизнес сцена. Той се организира за седма поредна година от международната студентска организация AIESEC България. Платформата на „Бизнесът в действие“ ще даде възможност на студентите да приложат придобитите в университета умения и знания в решаването на реални бизнес казуси.

 

На самото събитие всеки делегат ще може да научи повече за големите компании, които оперират на българския пазар, а избрани кандидати ще имат възможността да вземат участие в решаването на практически насочени казуси, които са изготвени специално за събитието от компаниите, които участват на форума.

 

Целта на форума е да помогне на студентите да се ориентират по-добре в бизнес средата, като им даде практическо поле за изява и възможност за проява на креативност и познания. Освен разработване на реален бизнес казус, за участниците, има осигурени и отворени обучения.

 

Tази година събитието ще се състои в Университета за национално и световно стопанство под патронажа на проф. д-р. ик.н. Стати Статиев, ректор на университета. „Бизнесът в действие“ ще се проведе на 29, 30 и 31 март (петък, събота и неделя), като се очаква форумът да бъде посетен от повече от 250 студенти.

 

Първите два дни ще бъдат отворени за всички желаещи да вземат участие, като те ще могат да се запознаят отблизо с дейността на отделните компании участници. Първата половина на съботния ден ще протече под формата на изложение, където фирмите ще представят възможностите, които предлагат, а студентите ще получат отговори и мнения на експертите по отношение на интересни за тях въпроси. Освен генералните партньори на събитието, в изложението на компаниите ще се включат допълнително и ACCA, Coca-Cola HBC Bulgaria, Adecco. След изложението предстои работа по конкретните казуси с предварително подбраните кандидати.

 

Ако желаете да се включите в решаването на бизнес казусите, единственото, което трябва да направите е да попълните формата за кандидатстване на www.bip.aiesec.bg.

 

Повече информация за самото събитие можете да откриете на www.aiesec.bg или facebook страницата на събитието /bip.aiesec.bg .

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия