Грешките на 20-те

2013-02-04 23:33:00
Грешките на 20-те
Снимка: sxc.hu

20-те години невинаги са толкова розови и прекрасни, колкото си ги представяме. Поредното доказателство за това е британско проучване, установило кои са нещата, за които жените най-много съжаляват, че са или не са направили между 20-ата и 30-ата си годишнина, пише в. “Daily Mail”.

 

Около 72% от анкетираните представителки на нежния пол споделят, че съжаляват поне за един от мъжете, с които са се срещали в младите си години. Приблизително толкова са и тези, които смятат, че е трябвало поне веднъж да вкусят от секса за една нощ. Същевременно 1/3 от участничките в проучването признават, че са срамуват от факта, че са преспали с непознат, след като са се напили.

 

 

Повече от половинката от анкетираните съжаляват, че са правили секс без предпазни средства, като 12% от тях дори са си лепнали полово предавана инфекция, вследствие на рисковото си поведение. Едновременно с това всяка пета е разочарована от честотата на креватните си занимания през 20-те, признавайки, че е очаквала да получава повече интимни ласки в тази възраст.

 

Що се отнася до любовните взаимоотношения, 28% споделят, че съжаляват за продължаването на връзка, която е нямала никаква перспектива в бъдеще.

 

В професионалния живот също не липсват разочарования за младите жени. Около 45% от анкетираните признават, че са били убедени, че ще бъдат наети на мечтаната от тях работа през 20-те им години, но това така и не се е случило. Също така повече от половината от участничките в анкетата съжаляват, че не са били по-самоуверени в работата си, а една на всеки три смята за грешка страхът си да говори със своите шефове за повишение и увеличаване на заплатата.

 

Снимка: sxc.hu

 

Една на всеки пет от участничките в проучването признава, че поне веднъж ѝ се е случвало да отиде на работа пияна. Това обаче далеч не единственият проблем на представителките на нежния пол с алкохола – 75% съжаляват за нещо, което са направили, докато са били стабилно почерпени.

 

Когато стане въпрос за финанси, 61% от анкетираните споделят, че са харчели повече пари, отколкото са изкарвали, като 38% са разчитали на овърдрафтите, за да покриват разходите си. Почти половината от дамите признават, че през 20-те си години не са имали никакви спестявания, а 69% са се чувствали под натиск да бъдат финансово независими.

 

Е, сега вече знаете какво можете да очаквате от 20-те и вероятно вие няма да направите същите тези грешки... или поне ще си имате едно наум. :)

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия