Защо мъжете рядко правят хубави подаръци?

2012-11-12 17:50:00
Защо мъжете рядко правят хубави подаръци?
Снимка: sxc.hu

Понякога е много трудно да купиш подарък на човек, когото не познаваш добре. Но има хора, за които това никога не е лека задача, без значение дали купуват нещо за колега, приятел, половинка или на родителите си. Каквото и да правят, винаги избират най-неподходящия подарък.

 

 

Мъжете са тези, които по-често не успяват да налучкат желанията на своите любими, пише в. „Дейли експрес“. Милиони представители на силния пол често правят подаръци, които не радват жените – подаряват бельо с грешен размер /най-често по-малък, което навежда на мисълта дамите, че са дебели/, цвят или дизайн. Често мъжете подаряват тоалетни принадлежности, които жените не ползват или парфюми, чиито аромати дамите не харесват.

 

Представителите допускат и друга грешка при избора на подарък. Някои от тях смятат, че половинката им ще се зарадва на комплект домакински прибори, но според жените това е проява на безочливост и неуважение. DVD с упражнения за отслабване също не е добра идея, освен ако не искате в следващите няколко дни да чувате ежедневно въпроса „Скъпи, ти намираш ли ме за дебела?“.

 

Хубаво е мъжете да се научат да избягват следните подаръци – тоалетни принадлежности, дрехи, домакински и кухненски пособия и всичко, което носи намек за отслабване. Ако искате да си спестите излишни главоболия и любимата ви да е доволна от вас – подарете й ваучер за пазаруване в някой магазин или мол.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Anonys
преди 11 години

Значи излиза, че проблема не е в мъжете, а в претенциозността и алчността на жените. Има жени, които ако им подариш нещо, въпреки че не го харесат, те ще ти благодарят и ще покажат малко уважение за този малък или голям жест.

Nakadah
преди 11 години

Защото вие жените сте толкова претенциозни, че каквото и да ви се даде не ви харесва... Не е защото мъжете не правят хубави подаръци, а защото вие не ги харесвате... А може и да е защото етикета им не е толкова колкото ви се иска.

I love Music
преди 11 години

Само българските мъже са така! Защото нямат пари за хляпб та камоли да правят хубави и скъпи подаръци


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия