Седмичен тийнейджърски хороскоп

Какво вещае седмицата за всеки един от зодиакалните знаци?

2017-04-03 13:00:00
Седмичен тийнейджърски хороскоп
Снимка: Istockphoto

Освен нежният полъх на пролетта и хубавото време разположението на планетите също ще оказва влияние върху настроението ви.

 

Предпоставките за активни действия са на лице. Хубаво е да се заемете със занимания, които до момента са ви затруднявали. Имате възможност да напреднете и с физическите, и с интелектуалните задачи. Спортистите може да отбележат неподозирани постижения.

 

И, зарадвани от успехите си, ще е добре да запазите обективна оценка за собствените си възможности. Не се надценявайте и не очаквайте специално отношение към себе си.

 

Личните и най-вече любовните отношения също ще са източник на приятни емоции. Ще имате възможност да изгладите съществуващи конфликти или пък да установите и елиминирате причините, които са ги предизвикали.

 

Изразявайте чувствата си с умерен ентусиазъм, не навлизайте в чужди територии. Проявете пестеливост. През тази седмица трябва да се отнасяте отговорно към финансите си.

 

* Легенда на символите и знаците 

 


 

Овен

 

Акцент – постарайте се да наваксате пропуснатото. Вероятно ще успеете да си купите нещо, което от доста време си мечтаете. Избягвайте спречкванията с когото и да било.

 

 

Телец

 

Акцент – прегледайте си бележника и преценете на къде да насочите усилията си. Ще имате възможност за напредък, стига да действате организирано и целенасочено.

 

 

Близнаци

 

Акцент – дефинирайте затрудненията си и се опитайте да ги обсъдите с близките. Въздържайте се от остри спорове с любимия човек.

 

 

Рак

 

Акцент – приемете себе си за част от екипа. Самостоятелно едва ли ще постигнете онова, което би се получило като колективен резултат, особено ако се състезавате.

 

 

Лъв

 

Акцент – изразявайте се ясно, когато сте сигурни в себе си и обсъждайте съмненията си, когато не сте. Контролирайте проявите на ревност, намалете любовните срещи.

 

 

Дева

 

Акцент – разпределете както финансите, така и свободното си време още в началото на седмицата. Бъдете готови за допълнителни непредвидени задачи.

 

 

 

Везни

 

Акцент – разчитайте на себе си. Реагирайте гъвкаво, следвайте интуицията и не подклаждайте спорове на любовни теми.

 

 

 

Скорпион

 

Акцент – съчетайте полезното с приятното и старото с новото. Контактите ще са разнообразни, разпределете вниманието си равномерно към всички близки.

 

 

Стрелец

 

Акцент – време е за труд и творчество. Малко е необходимо, за да промените мнението на околните към вас в положителна насока. Най-вече на една конкретна личност.

 

 

Козирог

 

Акцент – действайте с въображение. Следвайте нестандартните си идеи. Вие ще се съобразявате с правилата, а околните в повечето случаи ще се съобразяват с вас.

 

 

Водолей

 

Акцент – физическите занимания ще са по-резултатни от интелектуалните. Потърсете помощ при усвояването на нова информация, за да не изостанете с материала.

 

 

Риби

 

Акцент – колкото повече давате, толкова повече ще получите. Период, белязан от новости най-вече в личните връзки. Изразходвайте парите си икономично.

 

 

Хороскопът ви е изготвен от П.Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия