Тийнейджърски седмичен хороскоп

Какво ни очаква тази седмица?

2017-03-20 10:00:00
Тийнейджърски седмичен хороскоп
Снимка: Istockphoto

В началото на периода повечето хора ще са прекалено амбициозни и в желанието да реализират намеренията си на всяка цена ще са склонни да провокират конфликти.

 

Не е желателно да стигате до словесни нападки, да преценявате фактите само от своята гледна точка.

 

Подходящ начин за сваляне на психическото напрежение е заниманието с изкуство, с хобито ви, с грижа за външния вид, контакт с природата, организиране на кратко пътешествие или друго развлечение.

 

В края на периода ще нараснат интелектуалните ви способности, ще се повиши творческия потенциал, ще съумеете да съчетаете логиката с фантазията и да намерите оригинално решение на сложните въпроси.

 

 

Ето легенда на символите и тяхното значение:

 

 

 

 

Овен

 

Акцент – активни сте, не ви свърта на едно място. Ориентирайте енергията си към разумни и смислени дейности. В благоприятна позиция сте. Ежедневни събития:

 

 

 

 

Телец

 

Акцент – трябва да се справите със собствените си страхове и съмнения. Колкото по-бързо повярвате в себе си, толкова по-добре.

 

 

 

 

Близнаци

 

Акцент – отстоявайте гледната си точка аргументирано, не се увличайте в дълги и изтощителни спорове. Уважавайте чуждия опит.

 

 

 

 

Рак

 

Акцент – съобразявайте се с физическите и интелектуалните си възможности. Опита ви да изпреварвате събитията вместо да намери подкрепа ще предизвика враждебност.

 

 

 

Лъв

 

Акцент – настроението ви е нестабилно, склонни сте да проявявате неоснователни капризи. Отнасяйте се към близките си така, както очаквате да се отнасят към вас.

 

 

 

 

Дева

 

Акцент – прекалено сте настоятелни в преследване на целите си. Действайте с равномерно темпо и дайте превес на логиката пред емоциите.

 

 

 

 

Везни

 

Акцент – склонни сте към прояви на крайности. Променяте мнението си диаметрално противоположно за броени минути. Изолирайте се от чуждо влияние.

 

 

 

 

Скорпион

 

Акцент – влече ви към екстремни преживявания и сте склонни към необмислени рискове. Имайте пред вид, че каквато и каша да забъркате няма да ви се размине.

 

 

 

 

Стрелец

 

Акцент – чувството ви за справедливост е изострено. Склонни сте да отстоявате чужди позиции, но ще се получи така, че вместо да помогнете на някого може да навредите на себе си.

 

 

 

 

Козирог

 

Акцент – творческият ви потенциал е стабилен. Ще се справите с дейности, изискващи сръчност. Не спирайте пред затрудненията, изглеждат ви по-страшни отколкото са.

 

 

 

 

Водолей

 

Акцент – следвайте въображението си. Всичко, с което се захванете ще изисква повече импровизация, отколкото постоянство. Избягвайте силните физически натоварвания.

 

 

 

 

Риби

 

Акцент – въпросите, които задавате може да се окажат твърде провокативни и да предизвикат отрицателна реакция. Потърсете отговорите самостоятелно.

 

 

Хороскопът е изготвен от П. Георгиева.

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия