Седмичен хороскоп за тийнейджъри

2017-02-06 12:36:00
Седмичен хороскоп за тийнейджъри
Снимка: iStock

Овен

 

Динамична седмица, интересен период. Въздействието ви е силно и много хора ще се обединят около вас, ще ви вкарат в ролята на „неофициален лидер“. Трябва много да внимавате, добре да преценявате думите и действията. Да си популярен е интересно, но и отговорно, а разстоянието между „осанна“ и „разпни го“ понякога е по-малко от крачка.

 

Телец

 

Два фактора може да нарушат привичното ви спокойствие. Единият е свързан със здравето на член от семейството или много близък приятел. Хора, на които с радост ще помогнете дори без да ви молят. Другият е финансов. Може да решите да си купите нещо или да си позволите развлечение, за което няма да ви стигнат парите. Не взимайте на заем от приятели. Изчакайте, скоро ще можете да направите каквото сте си наумили.

 

Близнаци

 

Ще затворите „скучната“ страница. Предстоят ви вълнуващи романтични преживявания. Много е вероятно да поставите начало на нова виртуална връзка, която с типичната за вас шеметна скорост, почти веднага ще превърнете в реална. А най-хубавото е, че няма да се разочаровате, както обикновено се случва в такива случаи. Все пак, организирайте срещите си по-колективно, в компанията на приятелите си и... се вслушвайте в мнението им.

 

Рак

 

Освободете се от всичко старо, което ви пречи. Крайно време е да заживеете в настоящето и да обърнете поглед към бъдещето. Което е минало, то повече няма да се случи, така че не съжалявайте за нищо, дори за евентуална раздяла с нещо или някого. Дайте воля на фантазията и творческите си хрумвания. Само така ще се почувствате истински нужни и свободни.

 

Лъв

 

Прекрасен период, в който ще можете да покажете най-добрите си качества. Който има нужда от помощ и съдействие ще ги получи от вас. Каквото и да си наумите – ще го постигнете с лекота. На всичкото отгоре на любовния хоризонт ще изгрее нова звезда. Ако пък вече имате набелязан обект на чувствата, то най-после ще получите недвусмислени и ясни сигнали за взаимност.

 

Дева

 

Настроението ви е устойчиво, но имунната система – не. Вероятно един или няколко човека от обичайното ви обкръжение ежедневно ще търсят компанията ви. Толкова силен интерес може да не ви допадне много. Не ги изолирайте, измислете убедителен аргумент да си осигурите лично време. Занимавайте се с каквото ви е приятно, но без да се преуморявате. Реагирайте незабавно на първите симптоми за разболяване, за не се наложи да „пазите леглото“ цялата седмица, че и следващата.

 

Везни

 

Такъв творчески ентусиазъм, ще ви връхлети през тази седмица, че накрая като нищо може да си навлечете и неприятности. Непрекъснато ви хрумват какви ли не идеи, свързани с опазването на природата, подобряване на условията у дома, в класната стая, че и на улицата, та не сте в състояние да решите с какво по-напред да се захванете. Приятелите и съучениците може и да не реагират толкова вдъхновено на хрумванията ви, което ще ви натъжи. Ограничете артистичните си изяви у дома. Семейството не само няма да ви ограничава, но ще се зарадва на креативните предложения.

 

Скорпион

 

Ще попаднете в странна ситуация. Нещо ново, което не ви се е случвало преди. За вас ще е предизвикателство и ще се справите, благодарение на бързата си реакция и оригинално мислене. В същото време ще успеете да изпълните обещание, дадено преди доста време, за което ще ви напомнят категорично и не много любезно. Ако имате нужда от повече джобни, то намерете начин да си ги „изработите“, но не взимайте заеми.

 

Стрелец

 

Контактите ви през тази седмица ще са интензивни, но не винаги надеждни. Възможно е да преживеете неприятна случка, да изпитате разочарование или дори да прекратите някаква връзка. Част от новите познати ще се възхищават искрено на знанията, уменията и чувството ви за хумор. Някой от старите познати, обаче, може да не овладее негативната си реакция и ще установите, че ви завижда. Проверете съмненията си и, ако установите, че са основателни, то най-добре за вас ще е да прекъснете отношенията без излишни обяснения.

 

Козирог

 

Продължавате да привличате погледите, но това е „нож с две остриета“. Усещането, че ви харесват е много приятно, но покрай интересните и забавни хора, с които предстои да общувате ще се намерят и такива, чиято цел е само да ви използват. Не участвайте в никакви авантюри и съмнителни начинания. Съхранявайте парите и ценните си вещи старателно. Залагайте предимно на близките си приятели и обсъждайте разните „странни съвпадения“ с тях.

 

Водолей

 

Разпределете времето между къщните и учебните задачи равномерно. Не подминавайте с безразличие забележките за несвършена работа у дома или в училище. От вас се очаква да проявете постоянство, а не да се престаравате излишно, така че действайте активно и не давайте повод да „ви гледат накриво“. В края на седмицата е възможно да участвате в някакво състезание или излет сред природата. Емоциите ще ви се отразят прекрасно и ще ги помните дълго дори без селфита.

 

Риби

 

Интересът ви към тайното, неизвестното и непознатото ще бъде напълно удовлетворен през тази седмица. Непрекъснато ще попадате на някакви „загадъчни“, но вълнуващи случайности, които ще възприемате по-скоро с интуицията, отколкото с разума си. А най-интересното е, че ще успеете даже да се възползвате от тях. Разказвайки за впечатленията и преживяванията ще привлечете вниманието на всички около себе си и в частност на личност, която никак не ви е безразлична. За съжаление, тези интензивни контакти ще са по-скоро виртуални, отколкото реални, но какво пък – вирусите от нет-а са опасни не за вас а за компютъра ви.


Седмичният тийн хороскоп е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия