Кои са зодиите, на които 2017 ще донесе щастие, любов и късмет

2016-12-21 11:45:00
Кои са зодиите, на които 2017 ще донесе щастие, любов и късмет
Снимка: iStock

През 2017 година три от 12-те зодиакални знака ще имат по-голям късмет. Виж кои са те и какво ги очаква през следващата година:

 

Водолей – 2017 година ще бъде много безгрижна за теб. Работата ти ще спори и ще имаш много радост на работното място. Няма да се отървеш от здраве, очакват те само положителни емоции, големи събития и сбъдването на най-голямата ти мечта. Може да се каже, че през 2017 година ще бъдеш страшно смел и с лекота ще се справят с препятствията, които се изпречват по пътя ти. Ако искаш да започнеш ново начинание, нов бизнес, който да управляваш сам, то не се страхувай и действай, нещата ще ти се получат. В любовта всичко ще е наред, ще имаш много хубава новина в личен план.

 

 

Телец – за теб 2017 година ще бъде успешна във всяко едно начинание. По-напредналите в личен план да се готвят за още една голяма крачка. Телците през следващата година ще бъдат изключително обичани, обгрижвани, радостни и щастливи. Ще пътуваш много в България и по света и ще почнеш да гледаш на живота по нов начин. Ще имаш една много динамична и прекрасна година и ще се радваш на любов от близките си и човека, когото обичаш.

 

Дева – ако все още нямаш човек до себе си, не се притеснявай, защото през 2017 година любовта най-накрая ще те открие. Предстои ти една изключително вълнуваща и емоционална година, през която ще се чувстваш много обичан и ценен от хората. В живота ти ще се появи нов човек, който ще преобърне представите ти за любовта. За да се случи това обаче, трябва да почнеш да гледаш на живота по нов начин, защото там, където си търсил досега, няма да откриеш голямата любов. През 2017 година ще имаш много романтични моменти с любимия човек.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия