Преди малко повече от месец към звездния екип на принцесите от „Дисни“ се присъедини Елена от Авалор. Несъмнено тя очарова всички още с първото си появяване на малкия екран. Чаровната, смела и невероятна принцеса плени и малки и големи със своя весел дух и вълшебни приключения. Убедени сме, че вече няма малко или голямо момиче, което нетърпеливо да не очаква съботните и неделни предиобеди, за да се настани пред телевизора и да се пренесе в омагьосаната приказна земя на Авалор от 11 ч. по Дисни Чанъл!

 

Също с такъв ентусиазъм и смелост 160 човека се включиха и в специалната мемори игра на Дисни и Az-deteto.bg и записаха името си в историята на Авалор. Освен да се забавляват, те успяха да опознаят вълшебния свят на Елена и неповторимите герои, които я придружават на нейното пътешествие. Полина Петрова, Ванеса Костадинова и Петя Йосифова – това са първите три най-добри и смели принцеси, които имаме чувството, че наистина имат магически замах, защото са намерили и съединили всички карти от играта за между 22 и 24 секунди. Същото се случва и с всички останали, разликата между първите ни 10 участници е въпрос на няколко стотни. Явно магията на Авалор е заразна. Неслучайно избрахме и точно този тип игра, за да представим най-новата принцеса. Играта е подходяща за всички, развива паметта и носи забавления.

 

Макар играта официално да приключи, приключенията с най-новата принцеса продължават. Смелата и авантюристична тийнейджърка, която е спасила кралството си от злите сили има да учи още много, за да стане кралица, така че не забравяйте, всеки уикенд от 11 часа да придружавате Елена, както и сестра ѝ Изабел, която благодарение на досетливостта си, измисля хитри планове, с които помага на Елена в спасяването на кралството от злото!  

Автор: Ралица Солакова