Седмичен хороскоп за тийнейджъри

2016-11-28 12:56:00
Седмичен хороскоп за тийнейджъри
Снимка: iStock

Овен

Като цяло енергетиката ви е стабилна и сте в състояние да издържите на по-високи от обикновените натоварвания. Това включва както физическия, така и интелектуалния ви потенциал. Много е вероятно да регистрирате добри постижения в училище.

 

Проявете елементарна грижа към себе си и се обличайте добре. Особено след спортни занимания, когато сте затоплени, а температурите навън са ниски. Употребявайте повече течности, но избягвайте тонизиращиге напитки.

 

Телец

Със сигурност може да се каже, че през тази седмица ще станете жертва на собствения си мързел. Хаотичните движения, липсата на организация, нежеланието да ставате сутрин рано и закъсненията за училище няма да останат незабелязани. Първо ще се сблъскате с недоволството на родителите, които съвсем няма да са склонни да ви угаждат на капризите.

 

След това ще се убедите, че дори много добродушните учители могат да бъдат строги. А накрая, за десерт, ще си имате проблеми с приятелите заради дадени и неизпълнени обещания. Не е ли време да осъзнаете значението на думата „отговорност“?

 

Близнаци

Дайте воля на въображението, активирайте фантазията. Речта ви през тази седмица ще е много убедителна, възползвайте се, особено що се отнася до разказвателните предмети или уроците с интерактивен характер.

 

Може да „украсите“ съдържанието на учебника със свои думи. Ефектът със сигурност ще удиви не само слушателите ви, но и самите вас. Най-търпеливите събеседници са родителите или по-големите ви братя, сестри. Изпробвайте разказваческите си умения първо с тях.

 

Рак

Много интересен период за представителите на вашия знак. Творческият ви потенциал е във възход и всичко ви е интересно. Можете да се включите във каквато ви дойде на ум съвместна дейност, изискваща конкретни умения.

 

Ако някой от приятелите ви рисува и вие бихте рисували, ако танцува – вие също, ако се занимава с някакъв спорт – защо пък не! Много правилно! Опитайте различни възможности, за да разберете кое ви привлича най-много и с кое бихте се справили най-добре.

 

Лъв

Особеното през тази седмица е, че паметта ви е много силна, а и много услужлива. Никакви затруднения няма да имате с подготовката на учебния материал, ще запомняте всичко още в час, а по време на изпитване ще ви идват на ум важни подробности.

 

Хубавото в цялата работа е, че ще разполагате с много свободно време. Използвайте го, за да се включите в домашните задължения. Родителите ще са толкова доволни, че ще възнаградят щедро инициативата ви. Както се досещате, това е прекрасен начин да си осигурите пари за коледните подаръци, които искате да купите за приятелите.

 

Дева

Ще се наложи да се справите с някои дребни проблеми през тази седмица. Ще са свързани най-вероятно с общуването. Ще изпитате известни затруднения в разговорите с учителите, съучениците си или други познати, с които не се виждате често. Може да останете с впечатление (съвсем погрешно при това), че всички са настроени против вас. Не е така, не си го внушавайте.

 

Освен това не е задължително да харесваш учителя, за да получиш висока оценка по предмета или да си близък приятел на съученика, за да помогнеш. Опитайте се да обсъдите ситуацията с родителите и да подредите собствените си мисли. Ще се успокоите и няма да се стига до ниски оценки или неизвинени отсъствия.

 

Везни

Рядко ви се случва, но тази седмица сте склонни да „показвате характер“. Да отстоявате мнението си не е лоша идея, но да се противопоставяте на всичко и да правите на инат едва ли ще ви се размине току-така.

 

Нали се сещате, че да превърнете стаята си в „черна дупка“, където нищо не си е на мястото, да се заяждате със съучениците по повод и без повод, да прекъсвате учителите когато ви хрумне и да ритате котката на съседите не са действия, които ще ви вдигнат рейтинга. С други думи, помислете за последствията, преди да „развеете знамето на войната“.

 

Скорпион

Настроението ви е прекрасно. В състояние сте да се забавлявате дори в присъствието на хора, които не са ви особено приятни. През тази седмица е много вероятно у вас да идват доста гости, роднини, някои от които дори не познавате. Ще установите, че имате братовчеди или деца на приятелски семейства, с които се разбирате прекрасно.

 

Ще получите и подаръци или най-малкото някакви лакомства. Вслушайте се в разговорите на родителите си и ако те обсъждат подготовката за предстоящо парти, то подгответе се и вие. Направете собственоръчно дребни подаръчета, които да раздадете на гостите. Ще са истински впечатлени.

 

Стрелец

Приключенския ви дух изведнъж ще се събуди. Стремителното ви желание да експериментирате или да се потопите във вълнуващи емоции е малко опасничко. Не е трудно да попаднете под неблагоприятно външно влияние или дори самите вие да организирате около себе си група авантюристи-търсачи на екстремни преживявания. Стремежът ви към новото и непознатото е неудържим.

 

Хрумват ви идеи за какви ли не приключения, но преди да решите да си правите „пижамено парти“ в двора на училището, състезание с велосипеди в насечена местност по планинска пътека или селфи на покрива на висока сграда помислете дали риска си заслужава, защото няма как да избегнете последващите санкции.

 

Козирог

След преживените наскоро неуспехи или затруднения ситуацията ще се стабилизира. Не само уроците, но и всички други занимания ще ви се случват с лекота. Ще установите, че ако обмисляте действията си в подробности, ако предварително подредите всички „за“ и „против“ ще ви е много по-лесно да се справите.

 

Ежедневните задължения ще ги вършите буквално „между другото“. Ако имате по-малки братя или сестри, то родителите ви могат да заложат изцяло на отговорната ви грижа за тях. Не се учудвайте, ако в училище ви възприемат за неофициален лидер. Те усещат, че можете.

 

Водолей

Прекалено много интереси ви занимават и мислите ви са хаотични. Желанието ви да реализирате всичките си замисли е толкова силно, че не мислите за последствията. Не бързайте, не се опитвайте да „прескочите сянката си“. Ако не се придържате към обичайните си отговорности, не спазвате правилата и си вършите своята работа за чужда сметка, то неприятностите ви са сигурни.

 

Изпълнявайте си обещанията, не закъснявайте за срещи и не се опитвайте да прехвърлите грижата за по-малкото братче (сестриче) или за домашния си любимец на някой друг. Това, че ще ви накажат не е толкова важно, много по-важно е, че ще навредите на имиджа си.

 

Риби

Окуражени от постиженията в предишната седмица сега ще сте много по-сигурни в себе си и много по-склонни да се включите в различни извън класни занимания. Част от тях ще са ви нови, непознати, ще ги правите за първи път. Не е нужно да „откривате топлата вода“. Споделете с родителите си какво се случва, какво ви тревожи и те ще ви подскажат решение, водени от личния си опит.

 

В същото време, увлечени в занимания не забравяйте да се грижите за себе си. Хранете се редовно и се обличайте топло. Няма да ви е приятно, ако се разболеете точно преди празниците.

 

Седмичният тийн хороскоп е изготвен от П. Георгиева



Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия