Седмичен хороскоп за тийнейджъри

2016-11-21 10:50:00
Седмичен хороскоп за тийнейджъри
Снимка: iStock

Овен


Въздържайте се от прояви на агресия спрямо по-малките си братя (сестри) или спрямо домашния си любимец. Постарайте се да им помагате, вместо да се конкурирате. От това, че някой друг страда вие едва ли ще се чувствате по-добре.

 

Ако някой по-възрастен от вас съученик(съсед) вие засегнал, то споделете случката с родителите си. Те ще ви помогнат да намерите правилното решение или поведение.

 

Телец


 

Постарайте се да отделяте повече време за усвояване на учебния материал. През тази седмица може да ви е трудно да запомните някои понятия, формули, дати, географски наименования. В никакъв случай не действайте по схемата: „това ще го науча по-късно“, защото веднъж отлагайки няма да се върнете назад.

 

Редувайте интелектуални със спортни занимания. Ще избегнете отегчението и ще подобрите физическата си форма.

 

Близнаци


 

По-непостоянни сте от всякога. Днес ви се рисува, утре решавате, че ще се занимавате с музика, на следващия ден с гимнастика и така... не знайно до кога. Същото е и отношението ви към приятелите – днес предпочитате компанията на един, утре – на друг.

 

Бъдете сигурни, че в края на седмицата ще имате неприятности от всички посоки. Неподготвените уроци, изоставените приятели и ненужните покупки няма как да останат незабелязани.

 

Рак


 

Някои хора казват, че злото никога не идва само, но и обратното е вярно – всяко добро води след себе си още едно добро. Така че през тази седмица вие ще сте в групата на късметлиите.

 

Убедителното представяне в училище, подредената стая и помощта, която оказвате на всички ще повиши рейтинга ви светкавично. Приемете похвалите, благодарностите и развлеченията през свободното си време като заслужена награда.

 

Лъв


 

През повечето дни от седмицата времето ще е мрачно. Освен това денят е къс и липсата на достатъчно слънчева светлина ще се отрази негативно на настроението, ще ви направи тъжни, унили, сънливи, разсеяни. Не сте болни, просто имате нужда от тонизиращи занимания.

 

Редувайте подготовката на уроците с подходящи игри, за предпочитане свързани с движение. Избягвайте филми, в които има агресия, бойни и кървави сцени, ще ви направят неспокойни и ще се отразят зле на съня ви.

 

Дева


 

Едно от нещата, които никак не обичате е някой да се разпорежда със свободното ви време. Ако искате да избегнете упреците у дома и в училище, то спазвайте предварителните си уговорки и обещания.

 

Не търсете награда за всяко постижение. Така ще избегнете забележките за проявено невнимание. Не е проблем, че грешите, проблем ще е, ако не намерите сили да се извините.

 

Везни


 

Желанието ви да сте полезни, да помагате на всички е неудържимо. Не се учудвайте, обаче, ако резултатът е различен от очакванията ви. Помощта у дома ще бъде посрещната с въодушевление и високо оценена.

 

Що се отнася до приятелите и съучениците, то част от тях може и да ви разочароват. Да се дистанцират, да отхвърлят предложеното съдействие. Не го преживявайте твърде на дълбоко. Рано или късно ще усетят колко им липсват услугите ви и сами ще дойдат при вас.

 

Скорпион


 

Фактът, че действате целенасочено е окуражаващ. Стремежът да усвоявате нужната ви информация задълбочено и в подробности ще изненада приятно не само родителите и учителите, но и приятелите ви. Ще напреднете забележимо и бързо.

 

Желателно е да поддържате темпото и да не прекалявате с претенциите. Разчитайте на себе си, въздържайте се от каквито и да било манипулации, с които ще си създадете само неприятности.

 

Стрелец


 

Предстои ви период, наситен с много занимания. Освен задължителните, свързани с училищни и извън класни занимания ще има и такива, които сами сте си избрали. Свободното ви време изведнъж ще се превърне в „супер заето“ време.

 

Увлечени в изпълнението на собствените си замисли не забравяйте обикновените неща като, например, да се храните. Зрънчовци, чипсове, кубети, солети и пр. хрупки не са храна. Ако няма начин да ядете супа, да пиете мляко или айрян, то поне носете в раницата подходящ плод, сок, чай, за да компенсирате липсата на течна храна и да си спестите болките в стомаха.

 

Козирог


 

Част от преподавания учебен материал ще ви затрудни. Не чакайте да се натрупат прекалено много уроци, с които не се справяте. Ако ви е неудобно да потърсите помощ в часовете за консултации на учителите, то потърсете съдействието на родителите или на приятели, които се справят по-бързо от вас.

 

Да оставите „пробойна“ в познанията си е по-неприятно от това да получите ниска оценка. Усещането, че нещо ви убягва ще се отрази на самочувствието ви по-трайно от оценката в дневника.

 

Водолей


 

Колкото повече задължения имате, толкова сте по-организирани и по-отговорни. През тази седмица наистина ще покажете на какво сте способни. Едва ли ще остане някаква задача недовършена, някаква възложена работа прехвърлена „за по-нататък“.

 

При тези обстоятелства не би било чудно, ако родителите увеличат джобните или пък изведнъж се окажете необичайно привлекателна компания за всички наоколо. Възползвайте се, любовта очевидно витае във въздуха.

 

Риби


 

Реагирайте по-активно на предизвикателствата. През тази седмица ще има поредица от събития или инициативи, в които ще ви поканят да се включите. Постарайте се да преодолеете собствените си страхове.

 

Не мислете за себе си като за самостоятелен играч, а като за част от екип, който разчита да правите нещата заедно. Крайният резултат ще промени начина на мислене, ще добиете представа за собствените си възможности, ще ви направи по-уверени. 

 

Седмичният тийн хороскоп е изготвен от П. Георгиева


Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия